Merken

Meer emotie en betrokkenheid door meer kwaliteit

Wij zoeken onze merken met heel veel zorg uit zodat ieder product iets toevoegt. We nemen niet elk merk op maar maken voor u al een keuze gebaseerd op onze ervaring sinds 1982. We gaan alle grote beurzen af, bezoeken de fabrieken en spreken met de ontwerpers in binnen- en buitenland. Zo volgen wij de nieuwste ontwikkelingen en halen alleen de best klinkende producten in huis. Al onze ervaring en kennis gebruiken wij om combinaties te maken waar u blij van wordt en wij laten u graag details horen in uw muziek die u nog nooit heeft waargenomen.

nog meer muziek,
nog meer kwaliteit,
nog meer plezier...

Een neusje voor mooie oplossingen en merken

Het is voor ons een sport om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, trends, oplossingen en merken. Hiervoor lezen wij veel nationale en internationale vakbladen en bezoeken we veel vak gerelateerde websites.  Naast het vergaren van informatie vanuit de winkel bezoeken we ook elk jaar de High-end show in München. Dit is voor ons de belangrijkste beurs waar elke jaar (bijna) alle mooie merken vertegenwoordigd staan. Daar introduceren ze de nieuwste producten en vinden wij de topmerken van de toekomst.

 Al deze kennis voegen we toe aan onze ervaring en met die achtergrond proberen wij u een prachtig pakket aan merken aan te bieden.  

 

 

Interieur van een Hifi winkel met diverse audioapparatuur
The Hifi Studio merken

Wat is nou belangrijk voor ons merkenpakket?

Het eerste waar u aan denkt is klank en dat is uiteraard het eerste waar we naar kijken of eigenlijk luisteren. Als dit klopt gaan we verder kijken naar de bouwkwaliteit, functionaliteit, beschikbaarheid en service. 

Een goed klinkend product die totaal niet bedienbaar is, heeft geen toegevoegde waarde. Een fantastisch klinkend producten met een matige bouwkwaliteit willen we liever ook niet. Wij zijn van mening dat alle elementen moeten kloppen met het niveau van het product. Want op de lange termijn speelt ook de bouwkwaliteit een rol en soms een negatieve dus ook dit moet kloppen.

Dan als laatste is de service. Helaas, hoe kostbaar het product ook is, gaan ook onze mooie producten wel eens defect. Dan komt ons service niveau naar boven want dit willen we uiteraard zo spoedige en soepel mogelijk oplossen. Dit kunnen we uiteraard niet alleen. Dit doen we samen met de leverancier. Helaas is niet elke leverancier goed in het oplossen van uitdagingen en daarom beoordelen we ook dit gedeelte voor de keuze van mooie merken.