Service

Onze expertises

The Hifi Studio heeft zich sinds 1982 gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met muziek voor thuis, kantoor of restaurant. Daarnaast adviseren en realiseren we thuisbioscopen van klein tot groot. Lees hier onder meer over onze expertises om u als liefhebber te begeleiden tijdens dit proces. Lees hieronder de zes grote thema’s van onze service.

Muzieksystemen of upgrades voor thuis

Muziek weergeven zoals het opgenomen is, willen we allemaal. Als we echt lekker uiteten willen, gaan we ook naar een bepaald restaurant en niet naar een willekeurige. Zo kunt u ook ons zien, met de bijzondere merken en producten (onze ingrediënten) maken wij een hele fijne combinatie speciaal voor u. 

Wij letten erop dat het natuurgetrouw klinkt, goed en logisch werkt en dat u er uren naar kunt luisten. Smaakt dat naar meer? 

The Hifi Studio overons
Thuis project

The Hifi Studio voorziet uw droomhuis van muziek en film

Samen zoeken we uit welk niveau u wilt toepassen en welke kamers u wilt voorzien van muziek of film. We tekenen alles in op de aangeleverde tekeningen Ook denken we mee over andere benodigdheden en de mogelijkheden op het gebied van netwerk en domotica. We ontzorgen u tijdens het gehele project. We sluiten alles aan en leggen u alles uit zodat u kunt genieten van uw muziek en filmcollectie.

Muziek versterkt de sfeer bij uw restaurant of kantoor

We hebben allemaal wel eens in een restaurant gezeten waar alles klopt qua eten en service. Toch hebben we een minder fijn gevoel overgehouden aan de avond. De muziek klonk slecht en ook de akoestiek maakte het een vermoeiende avond. Het was niet te laat geworden of te gezellig met de wijn. De ondernemer is helaas vergeten aandacht te besteden aan het geluidssysteem en een fijne akoestische omgeving. Wij helpen u net zoals velen voor u met een passende installatie en assisteren graag om uw locatie naar een hoger niveau te brengen. Wilt u meer weten? Klik dan op onderstaande link voor het maken van een afspraak.

Restaurant Tabú
The Hifi Studio, autoriteit in home cinema

Thuis op de bank genieten van uw favoriete film of serie

Om een thuisbioscoop te realiseren zijn er oneindig veel mogelijkheden en manieren om dit te doen. Om dit goed te doen is lastig en juist daar helpen wij u graag bij. U heeft een ruimte waar u altijd al een thuisbioscoop van wilt maken of in de woonkamer? We helpen u van het begin tot eind met de realisatie. We zoeken samen uw gewenste bioscoop uit ons pakket aan geslaagde combinaties. We automatiseren het systeem zodat u met één afstandbediening volledig in controle bent en het hierdoor voor iedereen en altijd bedienbaar is. Het enige wat u selecteert is welke serie of film en de rest inclusief verlichting schakelt voor u.

"Service en grondig advies staan hoog in het vaandel bij The Hifi Studio" Peter K.

Akoestiek

De invloed van akoestiek is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De invloed heeft impact op ons welzijn en uiteraard op onze film en muziek ervaring. Het verbeteren brengt enorm veel voordelen met zich mee. Meer rust, meer ruimtelijkheid en meer detail. Iets waar de meeste naar zoeken bij het upgraden of veranderen van het systeem. We nemen dit altijd mee in ons proces omdat het systemen kan maken of kraken. 

Naim Supernait3

Reparaties

Ook wij snappen heel goed dat het zonde is om uw apparatuur af te voeren bij een mankement. Dat is een van de redenen dat wij een vaste reparatiedienst hebben die elke dinsdagmorgen onze reparaties ophaalt. Geen verzending met de bekende bodes maar veilig met hun eigen transport. We werken standaard met een prijsopgave grens zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U bent altijd welkom om uw reparatie langs te brengen. Wilt u weten of onze reparatiedienst ook u kan helpen dan kunt u via onderstaande knop contact met ons opnemen.