Thuisbioscoop realiseren

Stelt u zich eens voor: een magische ruimte in uw eigen huis, waar u zichzelf kunt onderdompelen in de meest meeslepende en adembenemende filmervaringen. Een plek waar het geluid u als een warme deken omhult en u elke scène tot in de kleinste details kunt beleven. Bij The Hifi Studio begrijpen we dat het creëren van zo’n thuisbioscoop meer is dan alleen het neerzetten van wat apparatuur; het is een kunstvorm waarin technologie en passie samenkomen.

Winkel met drie luisterkamers

Om de beste keuze voor u te maken adviseren wij u graag. In een van onze drie luisterkamers laten wij onze bijzondere producten zien en horen. U kunt in alle rust een goede keuze maken terwijl u naar uw favoriete album op streaming, vinyl of cd luistert.  Ook hebben wij een Dolby Atmos demonstratie bioscoop om te laten ervaren hoe bijzonder een film kan zijn. Vraag nu een luisterafspraak aan via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12 en laat u verrassen!

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? De Garenmarkt garage bevindt zich op 150 meter van onze winkel. Deze moderne parkeergarage biedt u ruime plekken en laadmogelijkheden.

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00

Plan een luisterafspraak

Deze experts richten uw thuisbioscoop met perfect geluid in

Vincent The Hifi Studio

Vincent van Nimwegen

The Hifi Studio Erik

Erik Oorburg

The Hifi Studio Bart

Bart van der Aart

Ons team van experts staat klaar om uw droom waar te maken. We luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften, zodat we de ideale thuisbioscoop kunnen ontwerpen die perfect aansluit bij uw levensstijl en ruimte. Of u nu een intieme ruimte wilt voor persoonlijk gebruik of een indrukwekkende thuisbioscoop voor vrienden en familie, wij hebben de expertise om het te realiseren.

In onze showroom vindt u een uitgebreide selectie van ‘s werelds beste audioproducten en audiovisuele apparatuur. We werken samen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun compromisloze geluidskwaliteit en innovatieve technologieën. Onze specialisten begeleiden u bij het kiezen van de perfecte luidsprekers, versterkers, receivers en projectoren die naadloos op elkaar zijn afgestemd om de ultieme geluidsbeleving te bereiken.

Maar onze inzet gaat verder dan alleen het leveren van topklasse apparatuur. We zijn toegewijd aan vakmanschap en streven ernaar om uw thuisbioscoop tot in de kleinste details te perfectioneren. Onze geluidstechnici zorgen voor een nauwkeurige plaatsing van luidsprekers en akoestische optimalisatie, zodat u kunt genieten van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, zelfs in de meest veeleisende film- en muziekpassages.

Bovendien zijn we trots op onze uitstekende service, zelfs nadat uw thuisbioscoop is gebouwd. Ons team staat altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden, ondersteuning te bieden en, indien nodig, onderhoud uit te voeren om ervoor te zorgen dat uw thuisbioscoop op zijn best blijft presteren.

Kies voor The Hifi Studio en laat u verwonderen door een thuisbioscoopervaring die al uw zintuigen prikkelt. Samen brengen we de magie van het witte doek rechtstreeks naar uw eigen privéruimte. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het verwezenlijken van uw ultieme thuisbioscoopdroom.