Meze Audio

Meze is een zeer fraai klinkend merk. Ze maken headphones en in-ears in de betaalbare en high-end kwaliteit.

Welkom bij Meze Audio - Uitzonderlijke Audiokwaliteit en Stijl

Bij Meze Audio geloven we in de kracht van geluid en het belang van hoogwaardige audioproducten. Met onze innovatieve technologieën en tijdloos ontworpen hoofdtelefoons brengen we een unieke luisterervaring naar audiofielen en muziekliefhebbers over de hele wereld. Op deze pagina ontdek je alles over onze vlaggenschipmodellen, de Empyrean, 99 Classic, Rai Penta, Lyric en 109 Pro, evenals de technologie en geschiedenis achter Meze Audio.

Meze Empyrean: De Ultieme Uitdrukking van Perfectie

De Meze Empyrean is het toppunt van audioprestaties en vakmanschap. Met een hybride planar-magnetische driver en geavanceerde technologieën levert de Empyrean een meeslepende geluidsweergave met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en helderheid. Met een uitgebreid frequentiebereik en een verfijnde geluidssignatuur brengt deze hoofdtelefoon muziek tot leven op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren.

Meze 99 Classic: Een Tijdloze Klassieker

De Meze 99 Classic is een eerbetoon aan de klassieke geluidssignatuur. Met zijn stijlvolle ontwerp, hoogwaardige materialen en gedetailleerde geluidsweergave biedt deze hoofdtelefoon een luisterervaring die elke muziekliefhebber zal bekoren. De 99 Classic levert een gebalanceerd geluidsbeeld met rijke bassen, gedetailleerde midden-tonen en heldere hoge tonen, waardoor elk muziekgenre tot leven komt.

Meze Rai Penta: Perfectie in Detail

De Meze Rai Penta is een in-ear hoofdtelefoon die een perfecte balans biedt tussen technologie, vakmanschap en geluidskwaliteit. Met vijf nauwkeurig afgestemde drivers per zijde levert de Rai Penta een gedetailleerde en nauwkeurige geluidsweergave. Of je nu naar muziek luistert op je smartphone of onderweg bent, de Rai Penta biedt een premium luisterervaring met een breed geluidsscenario en verfijnde details.

Meze Lyric: Puurheid en Verfijning

De Meze Lyric is een gesloten hoofdtelefoon met een focus op nauwkeurige audioreproductie.  Samen met de comfortabele pasvorm biedt de Lyric een meeslepende luisterervaring waar je ook bent. Dankzij de hoogwaardige drivers geniet je van kristalheldere geluiden en krachtige bassen.

Meze 109 Pro: De Perfecte Studio Metgezel

De Meze 109 Pro is speciaal ontworpen voor professionals in de muziekwereld. Met een nauwkeurige geluidsweergave en een neutrale geluidssignatuur is de 109 Pro de ideale metgezel voor audio-engineers, producers en muzikanten. De hoofdtelefoon biedt een gedetailleerde weergave van elk geluidsaspect, waardoor je elk detail van je mixen en opnames kunt horen met ongeëvenaarde helderheid.

Techniek en Innovatie bij Meze Audio

Bij Meze Audio staan we bekend om onze technische expertise en innovatieve benadering van audiotechnologie. Onze hoofdtelefoons zijn uitgerust met geavanceerde drivers, akoestische technologieën en materialen van de hoogste kwaliteit om een nauwkeurige en meeslepende geluidsweergave te garanderen. We streven er voortdurend naar om de grenzen van geluidskwaliteit te verleggen en de best mogelijke luisterervaring te bieden.

Een Rijke Geschiedenis van Audioperfectie

Meze Audio heeft een rijke geschiedenis in de audiowereld, gedreven door passie en toewijding aan geluidskwaliteit. Sinds onze oprichting hebben we gestreefd naar perfectie in audioweergave en hebben we een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare en gerespecteerde speler in de industrie. Onze focus op vakmanschap, esthetiek en geluidskwaliteit heeft ons geleid naar het ontwikkelen van baanbrekende hoofdtelefoons die de verwachtingen overtreffen.

Ontdek de Wereld van Meze Audio

Bij Meze Audio streven we ernaar om je audio-ervaring te transformeren met onze hoogwaardige hoofdtelefoons. Of je nu een audiofiel bent, een muzikant of een professional in de muziekwereld, onze Empyrean, 99 Classic, Rai Penta, Lyric en 109 Pro bieden een breed scala aan opties om aan jouw behoeften te voldoen. Stap in de wereld van Meze Audio en ontdek de ultieme combinatie van geluidskwaliteit, vakmanschap en stijl.

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00

Waarom kiezen voor The Hifi Studio Number One

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00

Formulier