Aurender

Aurender biedt een groot assortiment van audiofiele streaming producten aan.

Beschrijving Aurender

Het Zuid-Koreaanse Aurender staat sinds jaar en dag al bekend als een van de belangrijkste spelers op het gebied van streaming audio. Allemaal in een fraai afgewerkte aluminium behuizing bomvol met zeer hoogwaardige componenten. Dan hebben we het verder niet over de bijzondere technieken die zij toepassen om u zoveel mogelijk te laten genieten van uw muziek.

Waarom Aurender

Wat Aurender duidelijk anders doet dan de meeste fabrikanten is het gebruik van een ingebouwde muziekserver. Ik hoor u zeggen, dat is toch niet zo nieuw of bijzonder? De manier hoe Aurender dit toepast is wel degelijk anders. Er wordt gebruik gemaakt van 2 schijven, 1 of in sommige modellen 2 schijven gecomplimenteerd met een SSD schijf. De gehele bibliotheek staat op de HDD. HDD is voor grote opslag veel betaalbaarder dan SSD. Wat staat er op de SSD? Dat is de muziek die het meest of recentelijk gedraaid wordt. De Aurender’s laden de af te spelen muziek eerst op de SSD alvorens het via de ingebouwde DAC of aanwezige digitale uitgang(en) wordt afgespeeld. Dit zorgt voor de best mogelijke weergave van de muziek.

De techniek

Aurender heeft duidelijk een andere filosofie dan de meeste fabrikanten. Het begint met het gebruik van een ingebouwde muziekserver. Ik hoor u zeggen, dat is toch niet zo nieuw of bijzonder? De manier hoe Aurender dit toepast is wel degelijk anders. De gehele bibliotheek staat op de HDD. HDD is voor grote opslag veel betaalbaarder dan SSD. Muziek gespeeld vanaf de SSD klinkt namelijk beter.

De binnenkant van de A10
Aurender A10

bediening

Sinds kort is een nieuwe applicatie voor het afspelen die zeer goed voldoet aan onze wensen. Erg overzichtelijk, zeer stabiel, zeer eenvoudige te zoeken in de eigen collectie, TIDAL en Qobuz.

De Aurender app

 

Waarom kiezen voor The Hifi Studio Number One