Auralic

Sinds 2014 zijn we al dealer van dit toonaangevende audio streaming merk.

Auralic

AURALiC is ontstaan vanuit de liefde voor muziek en ontwikkelt superieure highres netwerkspelers, digitaal naar analoog convertors met of zonder eindversterking en uiterst precieze master clocks. AURALiC vertrouwt bij de ontwikkeling op haar wetenschappelijke knowhow om de best mogelijke muziekbeleving over te brengen. Niet voor niets heeft AURALiC inmiddels al vele prestigieuze awards in ontvangst genomen.

Waarom kiezen voor Auralic

Het bedrijf AURALiC behoort tot een van de streaming audiofabrikanten die het hedendaagse streaming landschap hebben vormgegeven. Dankzij de sublieme jittervrije digitale audio circuits, de hermetisch afgeschermde en resonantie dempende behuizingen leveren de digitale audiocomponenten van AURALiC een uiterst realistische muziekbeleving met een vloeiende muziekweergave met een heel analoog karakter.

De highend AURALiC G2.1 serie is voorzien van baanbrekende technologie en biedt een schaalbaar concept dat naar wens kan worden gecombineerd en uitgebouwd. Niets is bij de G2.1 serie aan toeval overgelaten en hiermee geniet u als luisteraar van uw digitale muziekcollectie in de best mogelijke geluidskwaliteit. De AURALiC G1 serie is ontwikkeld met beproefde technologie uit de hoger gepositioneerde G2-modellen, levert een hoogwaardige AURALiC geluidskwaliteit en is met de interessante prijsstelling bereikbaar voor een grote groep muziekliefhebbers.

Geschiedenis Auralic

AURALiC is in 2009 opgericht door Xuanqian en Yuan Wang. Het bedrijf richt zich sinds haar bestaan op het in perfectie overbrengen van digitale content naar een analoge muziek met analoge audiofiele perfectie. De futuristisch vormgegeven Aries wireless streaming bridge heeft voor de doorbraak van de fabrikant gezorgd. Dankzij het gebruik van Femto precisieklokken en de focus op digitale signaalverwerking behoorde de fabrikant tot een van de eerste streaming audiofabrikanten die hogere geluidskwaliteit wist te realiseren door betere implementatie van de technologie. Een trend die inmiddels door vele concurrenten is overgenomen, maar waarbij de uiteindelijke muziekbeleving zelden wordt geëvenaard.

Waarom kiezen voor The Hifi Studio Number One