Innuos

Ripper, server, streamers van Innuos zorgen ervoor dat u moeiteloos uw cd-collectie kunt streamen. Sluit hem aan op uw systeem om de Innuos producten als streamer te gebruiken. Of zet hem in als Roon end-point of zelfs Roon Core. We hebben de gehele range staan van dit bijzondere merk.

Innuos

Het Portugese Innuos slaat op een geheel eigen wijze een brug tussen traditionele en streaming audio. De fabrikant heeft diverse hoogwaardige audiocomponenten en toebehoren ontwikkeld voor het streamen in een audiofiele geluidskwaliteit. Hierbij streeft de fabrikant naar een perfecte synergie tussen hard- en software, wordt gebruik gemaakt van een open platform en werkt de fabrikant nauw samen met haar klanten. Met deze soms unieke oplossingen zet dit bijzondere merk een belangrijke nieuwe benchmark neer.

Waarom Kiezen voor Innuos?

Omdat geen muziekliefhebber gelijk is, biedt Innuos een streaming oplossing die past bij een specifieke wens. Waarom immers betalen voor iets dat niet wordt gebruikt? Ook levert de fabrikant uiterst complete oplossingen voor muziekliefhebbers die juist alle mogelijkheden van streaming audio willen benutten. Wilt u uw oude cd-collectie rippen, op een Innuos muziekserver opslaan en in bit-perfect geluidskwaliteit via Roon streamen? Innuos biedt u de gewenste oplossing

Innuos Zenith

PULSE Series

Met de PULSE Series biedt Innuos een betaalbare streamingoplossing met het intuitieve InnuOS waarmee eenvoudig muziek vanuit een digitale muziekbibliotheek, internetradiostation en online streamingdienst muziek kan worden geluisterd. Bovendien zijn deze netwerkspelers geschikt voor gebruik als Roon eindpunt, waarmee deze slimme en veelzijdige netwerkspelers voor veel muziekliefhebbers de juiste keuze zullen zijn.

ZEN Series

De ZEN Series zijn voorzien van een optische drive waarmee u uw cd-collectie kunt afspelen, rippen en opslaan op de interne harddrive. De spelers hebben een ultra lage voedingsruis, zijn gebouwd met een resonantie dempend design en hebben een geoptimaliseerde firmware voor het ervaren van de hoogst mogelijke geluidskwaliteit van uw digitale content. Dankzij het InnuOS besturingssysteem en de Innuos Sense App navigeert u moeiteloos door de bibliotheken, ongeacht de locatie ervan. Het streamen van muziek was nog nooit zo’n fijne beleving.

STATEMENT

Innuos STATEMENT is de state-of-the-art high end netwerkspeler met ingebouwde optical drive waarbij de fabrikant kosten noch moeite heeft gespaard om zelfs de meest audiofiele muziekliefhebbers tevreden te stellen. Op het gebied van mogelijkheden en gebruiksgemak is de STATEMENT de overtreffende trap van de ZEN Series. Dankzij de highend voeding en architectuur, de zorgvuldig afgeschermde en geoptimaliseerde interne boards met custom designed Ethernet, USB reclockers en de uiterst krachtige CPU levert deze overcomplete netwerkspeler grensverleggende weergaveprestaties.

Waarom kiezen voor The Hifi Studio Number One