Nieuw: De Monitor Audio Gold serie

Over de Monitor Audio Gold serie

Per heden hebben wij de vernieuwde Monitor Audio Gold-serie in huis. Borden vol technieken uit de Platinum-serie heeft u voor een zeer aantrekkelijke prijs al een huzaren stukje in huis.

De Monitor Audio Gold serie bestaat ondertussen al ruim 15 jaar. Met de vijfde generatie brengt het Britse bedrijf u nu een krachtigere aandrijving, een verbeterde laageenheid en een unieke MPD bandhoogeenheid.

De woofer-techniek die bij de ontwikkeling van de Platinum-serie is bedacht wordt nu langzaam aan toegepast op de modellen die volgen. Zoals in menig review al werd geschreven brengt deze serie u goud met een platinum randje.

De Monitor Audio Gold-serie bestaat uit een zestal modellen, namelijk een monitor, twee vloerstaande, een center, een effecten en een subwoofer luidspreker.

De modellen

De Gold 100 luidspreker is zorgvuldig ontworpen zodat hij in kleinere kamers kan worden geplaatst. De toonaangevende drivertechnologie uit de Platinum II-serie en de prachtige kastconstructie zorgen voor een premium geluid en uiterlijk.

De Gold 200 is de meest compacte vloerstaande uit de serie. Net als bij de andere Gold vloerstaande luidsprekers maakt het gebruik van drivertechnologie uit de Platinum II luidsprekers voor een verbluffend effect.

De Gold 300 is ontworpen om een ​​echte audiofiele ervaring te leveren. Voor de Gold 300 is er eersteklas drivertechnologie uit de Platinum II-luidsprekers gecombineerd met een toonaangevende kastconstructie. Deze ​​luidspreker is ontworpen om een ​​leven lang mee te gaan.

De Gold FX is ontworpen om de luisteraar onder te dompelen in een meeslepende surround sound-ervaring. De premium drivertechnologie van Monitor Audio zorgt voor onvergetelijke audioprestaties.

De Gold C250 is gemaakt om elke film soundtrack tot leven te brengen en een krachtige maar gedetailleerde uitvoering te geven. Een echt meeslepende ervaring is gegarandeerd, en de discrete vorm van de luidspreker zorgt ervoor dat hij er in elke kamer goed uitziet.

De Gold W12 is voor liefhebbers van diepe en verfijnde basnoten een onmisbare aanvulling op elke luidsprekerset. Elke soundtrack wordt versterkt door een gebalanceerde diepte die moeiteloos wordt geleverd door deze premium subwoofer.

De modellen uit de Monitor Audio Gold set zijn leverbaar in hoogglans zwart, ebony, satijn wit en donker walnoot.

Monitor Audio Gold 100 monitor luidspreker in het Ebony
Gold 100 in het Ebony

Wilt u meer weten over Monitor Audio zelf of bent u benieuwd naar onze andere merken? Lees er hier meer over.

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00