Nieuw: Naim Mu-so 2

Inmiddels was de Mu-so alweer enige jaren de best klinkende multiroom-oplossing. Met de fraaie Naim-app te bedienen en ook nog eens een mooi uiterlijk. Tijdens de lancering van de vernieuwde Uniti serie was ook de streaming module vernieuwd. Door deze vernieuwingen in de Uniti serie wisten wij dat er ook iets zou gaan veranderen in de Mu-so serie. Dit heeft geleid tot de vernieuwde Naim Mu-so 2.

Wat is er nieuw in de Mu-so 2?

Dit zijn een paar veranderingen in de nieuwe Naim Mu-so 2. De nieuwe Mu-so ziet er net iets anders uit dan de oude Mu-so. Hij heeft nog meer mogelijkheden, betere luidsprekers en een betere DSP voor een nog beter geluid. Voor wat extra comfort zijn er ook wat nieuwe dingen. Er zit nu ook een HDMI ARC aansluiting op voor het televisiegeluid. Naast een HDMI ingang wordt er ook spraakbesturing van Google, Apple of Alexa ondersteund.

Naim Mu-So 2

Het Naim streaming-platform

De basis van de Mu-so is 2nd Generation is het streaming-platform van Naim. 25 ingenieurs hebben daar 3 jaar overgedaan om dit dusdanig te optimaliseren. Het platform is zo goed dat het zelfs gebruikt wordt in de ND555 top streamer uit de classic serie. Middels de Naim-app kunt u muziek afspelen vanuit uw netwerk of Tidal spelen. Ook kunt u diverse streamingdiensten afspelen via de ChromeCast die ingebouwd zit. Voor het grote publiek is Spotify Connect als mogelijkheid toegevoegd. Voor de echte muziekliefhebber is de Mu-so 2 nu ook met Roon aansturen.

De binnenkant van de Naim Mu-So 2

Kortom, weer een geweldige multiroom-oplossing die menig muziekliefhebber blij gaat maken. Voor € 1499,- kunt u een Mu-so 2 in huis halen. De Mu-so is perfect als losse invulling van een kamer of als aanvulling op uw Naim-systeem. De Naim Mu-so 2 is bij ons in de winkel te beluisteren en ook bij ons aan te schaffen.