Horeca project: Latijns Amerikaans restaurant Tabú

Horeca project: Latijns Amerikaans Restaurant Tabú in Leiden

Naast de vele mooie installaties die wij bij onze liefhebbers plaatsen doen wij ook veel projecten. Een mooi voorbeeld van een horeca project is Latijns Amerikaans restaurant Tabú in Leiden. Het is een zeer sfeervol ingerichte zaak waar wij de opdracht voor hebben gekregen om een geluidssysteem te ontwerpen. Uiteraard moet het systeem goed klinken maar de uitdaging was vooral dat het moest integreren met het interieur. De opdracht gever en wij vinden dat dit erg goed gelukt is.

We zijn vroeg in het process betrokken waardoor we alles konden realiseren. Het voordeel hiervan is dat wij alle benodigde posties met voorbereidingen hebben kunnen aangeven. Hierdoor hebben wij een ultieme muziekbeleving kunnen realiseren in samenwerking met de aangestelde installateur.

Voor dit project hebben wij diverse oplossingen gebruikt van Monitor Audio. Om zo min mogelijk op te vallen hebben we gekozen voor de V240 opbouwluidsprekers. Dit model heeft een ronde vorm zodat dit zo min mogelijk opvalt. Door de bijzondere vorm is de luidspreker ook goed te gebruiken in hoeken. Naast de V240 gebruiken we ook inbouw subwoofers voor een verbeterde laagweergave. Hierdoor hebben ze beneden de mogelijkheid om wat meer muziek te maken waardoor er in de weekenden wat luider gespeeld kan worden. Dit is tijdens cocktail avonden een fijne verrijking. Naast de V240 hebben we ook diverse C180 modellen toegepast in de hal, serre, voorruimte en toiletten. De versterkers zijn de meerkanaals modellen ook van Monitor Audio. Hierop hebben we 2 Yamaha WX-C50 streamers aangesloten zodat de boven- en onderruimte apart bediend kan worden wat betreft het volume.

Heeft u ook een restaurant, huis of kantoor die u wilt voorzien van een geluidssysteem? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u namelijk graag uw muzikale wensen waar te maken zodat u nog meer kunt genieten van muziek en film. Neem contact met ons op via de contactpagina.

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00