Workshop akoestiek door Rivasono zaterdag 18 mei

Alle sessies zijn helemaal vol. U kunt zich aanmelden op de homepage voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden voor de volgende workshops. 

In de meeste kamers hoor je voor 50% het geluid van de apparatuur en voor de andere 50% de reflecties van de wanden en vloer/plafond: de akoestiek van de kamer. Aandacht besteden aan de akoestiek is dus zeer zinvol om de muziekbeleving te verbeteren. 

Dit is ook de reden dat wij bij het ontwerpen van onze winkel contact hebben gezocht met Frank van Rivasono om in een vroeg stadium de nodige voorbereidingen te treffen. Zo hebben wij onze drie kamers in drie niveaus akoestisch laten aanpassen van goed, beter naar best. Ook hebben wij onze “grote” voorruimte laten aanpassen. 

De akoestische verbetering kunnen ervoor zorgen dat uw set nog beter gaat klinken. De akoestische verbetering kunnen woonkamer vriendelijk zijn door middel van de juist kleur keuze of door een foto paneel. Omdat wij weten dat akoestiek belangrijk is organiseren wij in samenwerking met Rivasono een workshop waarbij u informatie over akoestiek, praktische tips en persoonlijk advies krijgt.

Rivasono

Rivasono heeft honderden kamers gemeten en met de eigenaren steeds de beste akoestische verbeteringen besproken en gerealiseerd.

Een luisterplek moet niet alleen goed klinken, het moet ook optisch een prettig ruimte zijn. Ook het design en de uitstraling van de akoestische producten nemen wij mee in ons advies. Dat kan een high end design kamer zijn, maar ook enkele panelen voor in de huiskamer.

Voor bijna ieder budget is een akoestisch zeer goed resultaat te bereiken. Wij hebben ervaring met een breed scala aan producten en kiezen, samen met u, steeds de beste producten voor uw situatie. 

Voor uw persoonlijke advies:

Maten van uw kamer inclusief hoogte

Foto’s van de kamer

Onder de aanwezigen verloten wij een thuismeting t.w.v. € 495,-

Door de beperkte plaatsen is inschrijven verplicht. Dit kunt u doen door te mailen naar info@number-one.nl. Geeft u ook even aan welke tijd u wenst te komen. Wij bevestigen uw aanmelding.

Wanneer:

Zaterdag 18 mei van 10.00 – 17.00 uur.

4 sessies: 

10.30 uur ( deze sessie is helaas vol )

11.45 uur ( deze sessie is helaas vol )

13.00 uur  ( deze sessie is helaas vol )

15.00 uur  ( deze sessie is helaas vol )

Parkeren boven de Hoogvliet supermarkt naast ons