Nieuwe REL subwoofers binnen!

We hebben de nieuwe T-serie binnen naast de S-serie!

We hebben staan de T5i en de T7i. Van de S-serie hebben we de S2 en S5!

REL Acoustics, een fabrikant van hoogwaardige actieve subwoofers die zowel in een HomeCinema, Multi-Channel muziek, als in Stereo opstelling gebruikt kan worden. Het is algemeen bekend dat bij iedere, met de hand gebouwde REL Acoustics subwoofer veel aandacht wordt besteed aan de juiste mix van afwerking, multifunctionele toepassingen, geluidskwaliteit, en de daaraan verbonden prijs. Indien U op zoek bent naar een actieve subwoofer in welke klasse dan ook, REL Acoustics heeft de juiste voor u !!

Het ABC van REL

Alle REL sub-bas systemen beschikken over de unieke en wereldwijd gepatenteerde dubbele ABC aansluiting. Door middel van deze unieke aansluitmethode wordt het mogelijk om in een handomdraai alle REL sub-bas systemen naadloos te integreren in elke stereo en/of AV installatie ongeacht merk en type. Elk REL sub-bas systeem is voorzien van 2 stuks aansluitconnectoren; 1 voor stereo en 1 voor AV. Wanneer gebruik gemaakt wordt van een stereo muzieksysteem wordt de aansluiting gerealiseerd met de bijgeleverde Speak-ON kabel en wordt het sublaagsysteem aangestuurd door de eindversterker (op de luidsprekerklemmen). Aansturing via de eindversterkers (luidsprekerklemmen) verdient altijd de voorkeur. Het signaal vanaf de luidsprekerklemmen komt overeen met het signaal naar de luidsprekers en bevat de klankkleur en timing van het systeem. Bij AV-systemen wordt het laag van de 5 of meer kanalen (5.1/7.1/9.1/10.2 etc.) gefilterd en doorgegeven via het .1 kanaal. Hierdoor worden bij AV gebruik de eindversterkers (luidsprekerklemmen) niet voorzien van lage tonen. Wanneer gebruik gemaakt wordt van een AV Receiver (Dolby/THX/DTS etc.) wordt naast een verbinding d.m.v. de Speak-ON connector een tweede aansluiting tot stand gebracht met een eveneens meegeleverde RCA/ tulp kabel op de SUB/LF/.1 output van de AV-Receiver. Voor beide aansluitingen is het REL sub-bas systeem voorzien van een volumeregeling. Na afregeling van de 2 volumeniveaus versterkt het REL sub-bas systeem slechts het aangeboden signaal. De verbinding op de luidsprekerklemmen belast de eindversterkers niet (afsluitimpedantie is 100 kOhm of hoger). Het systeem schakelt niet tussen ingangen (wanneer geen signaal wordt aangeboden wordt er niet versterkt). Brom, ruis, sluiting en andere narigheid is uitgesloten (alle ingangen zijn galvanisch gescheiden). Het aansluiten van een REL sub-bas systeem is een echt ABC’tje. Een REL sub-bas systeem werkt altijd.

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00