Nieuw: The Chord Company

Nieuw bij ons: The Chord Company

Interlinks en luidsprekerkabels van de Clearway tot de Signature lijn.

Al sinds 1985 ontwerpt, bouwt en verfijnt het Engelse bedrijf The Chord Company prijswinnende audio en video kabels. Kabels zijn altijd al meer geweest dan een accessoire als het gaat om het creëren van het perfecte audiosysteem. Vandaag de dag is het kiezen van de juiste kabel misschien wel belangrijker dan ooit tevoren, zo kan de juiste interlink, stroom of luidspreker kabel de beleving dat een systeem biedt vele malen specialer maken.

Bestaande uit een toegewijd team van muziek/film liefhebbers, creatievelingen en gamers heeft The Chord Company de afgelopen jaren een forse groei gekend in grootte en bekendheid. Zo is het bedrijf van een kleine operatie in de buurt van Stonehenge in Wiltshire uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd bedrijf dat bekend staat om haar high-performance producten die op gebied van prijs/kwaliteitverhouding ook goed scoren.

Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Neem dan gerust een kijkje op onze merkenpagina.

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00