De nieuwe Cyrus ONE HD

De Cyrus ONE HD is de grote broer van de succesvolle ONE uit 2016 met een prachtige DA-converter, Bluetooth AptX HD, een verbeterde phonotrap en een verder ontwikkelde versterker. Nog steeds in een fraaie kleine behuizing voor € 1.250,-. Nu demonstratie klaar en op voorraad.

AptX® HD Bluetooth:

Met de aptX® Bluetooth optie kunt muziek van CD-kwaliteit vanaf uw telefoon, tablet of computer spelen. Via deze Bluetooth optie kan de hele familie genieten van op een flexibile en simpele manier.

Versterkend vermogen:

Met een vermogen van 2 x 100 W levert een toonaangevend uitgangsvermogen dat de meeste luidsprekers aanstuurt, ongeacht hun grootte. Zo speelt de Cyrus ONE HD uw muziek af met een enorm dynamisch bereik.

MM-platenspeleringangen:

De Cyrus ONE HD heeft een ingebouwd platenspeler ingang die compatibel is met alle Moving Magnet-cartridges en geen aanpassing of extra instelling vereist. Zodanig kunt u al uw favoriete vinyl vanaf de meeste draaitafels kunt afspelen.

Digitale en analoge ingangen:

Met asynchrone USB-, optische en SPDIF-ingangen kunt u uw pc, tv, gameconsole, cd-speler en vrijwel elke bron rechtstreeks op de Cyrus ONE HD aansluiten. Naast deze ingangen heeft de ONE ook vier analoge RCA-aansluitingen zodat er een draaitafel en een AV-ingang kan worden ingesteld op de vaste versterking.

Klasse AB-hoofdtelefoonversterker:

Uniek is dat wanneer een koptelefoon is aangesloten, de grote torusvormige transformator wordt omgeschakeld zodat alleen het koptelefoongedeelte wordt gevoed. Deze enorme krachtreserves resulteren in een hoogvermogen, dat bijna alle hoofdtelefoons met gemak zal aansturen. De resulterende muzikale uitvoering is vergelijkbaar met de meeste zelfstandige koptelefoonversterkers.

Luidspreker impedantie detectie:

SID – Detectie van luidsprekerimpedantie stemt automatisch de uitgangsrespons van de versterker af op de elektrische belasting van de luidsprekers. Dit betekent dat het matchen van Cyrus ONE HD met elk merk luidspreker opeens zo veel eenvoudiger is geworden

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00