Nieuw: Aurender

Het Zuid-Koreaanse Aurender staat sinds jaar en dag al bekend als een van de belangrijkste spelers op het gebied van streaming audio. Allemaal in een fraai afgewerkte aluminium behuizing bomvol met zeer hoogwaardige componenten. Dan hebben we het verder niet over de bijzondere technieken die zij toepassen om u zoveel mogelijk te laten genieten van uw muziek.

De techniek

Aurender heeft duidelijk een andere filosofie dan de meeste fabrikanten. Het begint met het gebruik van een ingebouwde muziekserver. Ik hoor u zeggen, dat is toch niet zo nieuw of bijzonder? De manier hoe Aurender dit toepast is wel degelijk anders. De gehele bibliotheek staat op de HDD. HDD is voor grote opslag veel betaalbaarder dan SSD. Muziek gespeeld vanaf de SSD klinkt namelijk beter.

Aurender A10

Bediening

Sinds kort is er een nieuwe applicatie voor het afspelen die zeer goed voldoet aan onze wensen. Erg overzichtelijk, zeer stabiel, zeer eenvoudig te zoeken in de eigen collectie, TIDAL en Qobuz.

Onze modellen

We hebben 3 modellen in onze collectie en kunnen op verzoek alle modellen demonstreren.

Om te beginnen de N100C ( v.a. € 3390,-) instap streamer met 4 Tb HDD. Voorzien van USB uitgang net zoals de H-versie ( v.a. € 2890,- ) maar dan ook met een coaxiale digitale uitgang.

We hebben ook de A10 streamer staan met ingebouwde DAC van € 5790,-. Een zeer bijzonder exemplaar die de meeste installatie zal laten zingen.

Naast bovenstaande bijzondere producten hebben we de ACS10 in huis. De ACS10 is een streamer met server en ripper. Uw CD-collectie kunt u met de speciale applicatie perfect rippen, taggen (indien nodig) en opslaan. Nadat uw collectie opgeslagen staat kunt u middels een USB-DAC genieten van prachtige collectie.

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00