De nieuwe Cyrus ONE Cast

De Cyrus ONE Cast is de meest recente toevoeging aan de Cyrus familie . Het is de grote broer van de succesvolle ONE uit 2016 en ONE HD van 2018. Het is een prachtige versterker met ChromeCast, Bluetooth, Airplay 2, HDMI ARC en meer. Ook is de ONE Cast geschikt om met spraakbesturing van Google assistant, Alexa en Siri te werken. ‘s werelds eerste hifi versterker met de voorgaande functionaliteit. De Cyrus ONE Cast is hier beschikbaar voor slechts € 1625,-

Zie hieronder de meest opvallende punten van de ONE Cast:

Krachtige versterker:

Met een vermogen van 2 x 100 W levert de ONE een toonaangevend uitgangsvermogen dat de meeste luidsprekers aanstuurt, ongeacht hun grootte. Hierdoor speelt de Cyrus ONE HD uw muziek af met een enorm dynamisch bereik dat een bijna 3D effect garandeert.

MM-platenspeler ingang:

De Cyrus ONE HD heeft een ingebouwde platenspeler ingang die compatibel is met alle Moving Magnet-cartridges. Zo kunt u al uw favoriete vinyl vanaf de meeste draaitafels afspelen.

Digitale en analoge ingangen:

Met asynchrone USB-, optische en SPDIF-ingangen kunt u uw pc, tv, gameconsole, cd-speler en vrijwel elke andere bron rechtstreeks op de Cyrus ONE HD aansluiten. Verder omvatten vier analoge ingangen RCA-aansluitingen voor een draaitafel en kan de AV-ingang worden ingesteld op vaste versterking om zo integratie met een afzonderlijke AV-versterker mogelijk te maken.

Cyrus ONE Casting mogelijkheden

Klasse AB-hoofdtelefoonversterker:

Uniek is dat wanneer een koptelefoon is aangesloten, de grote torusvormige transformator wordt geschakeld om alleen het koptelefoongedeelte te voeden. Hierdoor resulteren deze enorme krachtreserves in een hoogvolteklasse AB-hoofdtelefoonversterker die bijna alle hoofdtelefoons met gemak zal aansturen. De resulterende muzikale uitvoering is vergelijkbaar met de meeste zelfstandige hoofdtelefoonversterkers.

Luidspreker impedantie detectie:

SID – Detectie van luidsprekerimpedantie stemt automatisch de uitgangsrespons van de versterker af op de elektrische belasting van de luidsprekers. Dit betekent dat het matchen van Cyrus ONE HD met elk merk luidspreker opeens zo veel eenvoudiger is geworden

Cyrus ONE Cast
Klik hier voor product foto’s

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00