Anthem

anthem-logo 1

Modellen demo-klaar

Anthem MRX-720

Anthem MRX-1120


Anthem

Anthems producten geven je iedere keer het gevoel ‘erbij’ te zijn als je naar je favoriete muziek luistert of de sensatie beleeft van je surround-sound home theater.

Anthems reputatie in analoge en digitale ontwerpen wordt geroemd en haar producten ontvangen met grote regelmaat industrieonderscheidingen en worden geprezen in de meest vooraanstaande tijdschriften. Wereldwijd wordt Anthem gezien als de keuze van kenners op het gebied van muziekweergave en home entertainment.

 

 


Anthem streeft ernaar high-end producten te ontwikkelen zonder een high-end prijskaartje. Het succes is zichtbaar in een reeks van onderscheidende producten die keer op keer een nieuwe referentie neerzet op het gebied van prestaties. Het verschil met de concurrentie is echt hoorbaar in elk product. Zo ook in haar lijn AV-receivers welke in termen van geluidskwaliteit een nieuwe maatstaf in hun prijsklasse neerzetten. Een belangrijk aspect is het in eigen huis ontwikkelde kalibratiesysteem ARC (Anthem Room Correction), dat internationaal al vele loftuitingen ten deel is gevallen.

anthem 2© The Hifi Studio Number One 2016  Hifi-, Surround-, streaming audio apparatuur, multiroom oplossingen en platenspelers