Winkelbezoek voor Music Emotion door Werner Ero

Music Emotion artikel over The Hifi Studio

Een hifiwinkel gestart in 1982 die ook anno 2021 nog steeds dezelfde passie en drijfveren bezit als die begindagen? Waar vind je zoiets nog vandaag de dag? Maar precies dit is wat ik onlangs aantrof bij deze bijzondere audiospecialist in het Zuid-Hollandse Leiden. Voor mij bestaan er grofweg drie typen hifiwinkels. De eerste groep leunt sterk op wat ik het ‘Hema of Blokker syndroom’ noem. Met andere woorden hebben ze qua assortiment veel overlapping waar ze vaak op doorstroomlocaties of net daarbuiten zijn gesitueerd. De tweede groep is gespecialiseerd in niche- of high-end merken en kun je vinden in rustige buitenwijken of zelfs industrieterreinen. De laatste en derde categorie is het meest zeldzaam en daar valt The Hifi Studio onder. Wel op een A-locatie maar qua assortiment een heel zorgvuldige samenstelling van wat minder voor de hand liggende premiummerken. Als kers op de taart geeft hier ook een mooi uitgewogen assortiment aan bijzondere high-end producten acte de presence.

Lees hieronder de conclusie of daaronder het gehele artikel.

Een bijzondere hifiwinkel met een dito assortiment, denk- en werkwijze en dan ook nog eens gelegen in hartje Leiden. Hierdoor is een bezoek voor Leidenaren of naburige gemeenten het spreekwoordelijke fluitje van een cent. Maar ook voor mensen die van (veel) verder weg komen is deze winkel mede door de prachtige nabijgelegen parkeergarage ook nog steeds zeer goed bereikbaar. Over verder weg gesproken. Vincent vertelt mij op de valreep ook dat een groot deel van zijn klantenbestand uit heel Nederland afkomstig is! Als dat geen teken van doorwrochte professie, service en vakkennis is? Dus bent u een rechtgeaarde muziekliefhebber waarbij het budget nog niet tot in de hoogste high-end stratosfeer reikt, maar wilt u wel meer (geluids)kwaliteit en liefst wat anders dan de bekende geijkte merken bieden, dan bent u bij The Hifi Studio absoluut aan het goede adres. Uiteindelijk is het net als bij een goede fles wijn. Het voorplezier is al mooi, de kennismaking beter en het uiteindelijk genieten met als kers op de taart de heerlijke afdronk, maken het geheel op enorm bevredigende wijze af.

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00