The Hifi Show 2019

Zaterdag 30 november en zondag 1 december kunt u weer uitgebreid kennismaken met en luisteren naar een groot aantal van onze bijzondere merken tijdens The Hifi Show 2019. Na 3 zeer goed bezochte shows in 2012, 2014 en 2016 maken wij ons weer op voor de 4de editie.

Verdeeld over 12 zalen vindt u naast betaalbare tot high-end hifi-systemen ook hoofdtelefoons. Speciaal voor dit weekend zijn er demonstraties met verbeteringen, product introducties en mooie aanbiedingen. Ook kunt u kennismaken met een hoogwaardige 7.2.4 Dolby Atmos bioscoop. Kortom, genoeg moois voor een bezoek aan The Hifi Show 2019 in het Holiday Inn Hotel te Leiden, georganiseerd door uw specialist The Hifi Studio, Number One Since 1982.

De merken

Voor de liefhebbers van high-end kunt u terecht bij de zaal van Accuphase.

Paul Hattink, bekend van de geweldige CD’s , zijn onlangs uitgebrachte vinyl maar ook van zijn keur aan ‘Hi On Line’ internet Radiozenders, laat een prachtige serie nieuwe Accuphase versterkers aan u horen.  

Dynaudio en Auralic

Bij Dynaudio kunt u genieten van de nieuwe Evoke-serie. Deze zeer betaalbare Deense luidsprekers geven u zeer veel muzikaliteit met technieken uit de vernieuwde Confidence top serie. Naast Dynaudio nemen ze Auralic mee. Een streaming merk pur sang . De net nieuwe Altair G1 kunt u zien en horen. Wellicht nemen ze voor onze show nog een primeur mee.

Kii Audio en Innuos

Een unieke luisterervaring kunt u opdoen bij de kamer die gedeeld wordt door Innuos en Kii Audio. Innuos brengt u op de hoogte van de voordelen van hun line-up zeer goed klinkende ripper, server en streamer in 1 apparaten. De luidsprekers zijn ook niet de minste. De actieve Kii’s hebben een revolutionair ontwerp en u kunt horen hoe goed en moeiteloos elke muziekstijl door de ‘Three/ BXT’s‘ weergegeven wordt.

Head-fi

Ook in hoofdtelefoons is er een ruime keuze. Importeur Dune Blue zal aanwezig zijn met merken zoals Burson, Hifiman, Meze, Campfire, Audio64 en meer.. In dezelfde ruimte treft u ook RHA in-ears en Nuraphone aan voor een pakket met ook zeer betaalbare producten.

Audio Physic, AudioQuest en Primare

Audio Physic speakers gaat u horen zingen door de PRE35 Prisma en A35.2 primeur van Primare. Verder ziet u de nieuwe kleine NP5 streamer die u ook toepasbaar is op diverse voorgaande Primare streamers. De kamer wordt gedeeld met AudioQuest die de set nog beter laat klinken door vernieuwede luidsprekerkabels en de Niagara power producten. Tijdens de demonstratie hoort u de invloeden van de nieuwe stroom producten.

Naim Audio

Latham Audio zal met een combinatie van Naim en Neat spelen. Naim is bij ons een belangrijke speler op het gebied van all-in-one oplossingen en streamers. Ze gaan demonstreren met de vernieuwde ND5 XS 2 streamer en de NAIT XS 3 versterker. De bekabeling wordt verzorgd door The Chord Company.

Monitor Audio

Als dit nog niet genoeg is gaat Monitor Audio u meenemen in de wereld van custom install, denk hierbij aan inbouwluidsprekers en compacte versterkers voor mooi weg te werken oplossingen voor muziek in uw hele huis.  Begin dit jaar is de Monitor Audio Gold-serie volledig vernieuwd. Een luidspreker die u zeer veel muziek geeft voor uw geld en er ook heel mooi uit ziet. De echte vinyl liefhebber komt hier met de Transrotor platenspelers ook zeker iets bijzonders tegen.

Yamaha

Naast de kamer van Monitor Audio treft u in de zaal van Yamaha nog meer Monitor Audio aan. Yamaha gaat u laten ervaren hoe een combinatie van de CX-5200 en MX-5200 surround voor- en eind-combinatie klinkt in een 7.2.4 Dolby Atmos configuratie met de nieuwe Monitor Audio Gold-serie. Het geheel wordt gecomplementeerd door de nieuwe short throw laser projector van Optoma.

Martin Logan en Lumin

Ook de liefhebber van electrostaten komt aan zijn trekken. Martin Logan gaat u laten horen hoe goed de combinatie  van electrostaten en actieve woofers is en helemaal door ons in te regelen op uw kamer.

Naast het Amerikaanse speaker arsenaal kunt u de fraaie streamers van Lumin bekijken en beluisteren, en nemen ze u graag mee in de wereld van de alom bekende Nederlandse Sbooster voedingen. De ideale oplossing voor het beter laten klinken van uw apparaten die nog voorzien zijn van standaard externe voedingen. In dezelfde zaal kunt u de schoonheid van de afwerking van de Canadeze Paradigm luidsprekers bekijken en de muzikaliteit van Anthem versterkers beluisteren.

Sonos

In de kamer van Sonos  kunt opgaan in de wereld van ’s werelds bekendste multiroom/ streaming leverancier. Ze nemen u graag aan de hand om het gemak van de installatie en bediening te ervaren en de meer-kamer muziekbeleving met u te delen. Er zijn net diverse producten toegevoegd aan het assortiment waar ze graag meer over vertellen.  Spraakbesturing?  Handig? Ze vertellen u alles!

Houdt u van Engelse klanken en technieken? Ja? Dan is de volgende zaal voor u;

Cyrus en ATC

Wij bieden u ATC luidsprekers in combinatie met Cyrus apparatuur. Twee spelers die al lang meegaan in de studio en audio-wereld.  ATC heeft met de Entry-serie een reeks aan zeer goed klinkende luidsprekers in het pakket.  Aangestuurd door het ritmische, snelle en altijd mooi compacte Cyrus gaan we het u lastig maken om stil te blijven zitten. Van Cyrus zal er een heel betaalbare primeur voor Nederland geïntroduceerd worden.

The Hifi Show 2019 by The Hifi Studio, Number One Since 1982

Nieuw dit jaar zal onze eigen zaal zijn. We zijn druk bezig met het uitzoeken van onze sets. We gaan in ieder geval diverse combinaties tonen die wij in de winkel veel maken zodat u al wat inspiratie op kunt doen. Onze partner Rivasono zal de akoestische verbeteringen in deze zaal doen en u ter plaatse van informatie voorzien van de mogelijkheden bij u thuis.

We gaan het ook heel leuk voor u maken met diverse aanbiedingen!

Locatie

The Hifi Show vindt plaats in het centraal gelegen Holiday Inn Hotel, Haagse Schouwweg 10 te Leiden en is zowel met de auto (A4, A44, N11 en N206 en gratis parkeren) als met het openbaar vervoer te bereiken. (Station is vlakbij evenals buslijn 43)

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00