De Sonos One smartspeaker

Vanaf heden bij ons uit voorraad leverbaar: de nieuwe Sonos One!

De ONE is de nieuwste smart speaker dat het merk aanbiedt. Door de grootte van de luidspreker kan deze in in alle kamers van het huis terecht, zo kunt u hem bijvoorbeeld zetten in uw bad, slaap of woonkamer.

Deze speaker maakt gebruik van zowel Google Assistant als Amazon Alexa om zo een handsfree ervaring te bieden die verwachtingen overtreft. Vraag bijvoorbeeld om het geluid harder te zetten terwijl u in bad zit, om een ander nummer aan te zetten als u op de bank ligt of om de muziek te uit te zetten als u in bed ligt. Geen zin om met uw nieuwe Sonos ONE te praten? Bedien hem dan gewoon via de Sonos app of simpelweg met de touchbediening.

De ONE biedt ondertussen ondersteuning voor bijna alle grote en kleine streamingsdiensten. Zo kan u gebruik maken van Spotify, Deezer, Apple Music, Quboz, Tidal en meer. Naast deze streamingsdiensten kunnen er natuurlijk ook eigen bestanden afgespeeld worden.

Ondanks de grootte brengt de luidspreker toch een uitermate goed geluid tot stand, deze kwaliteit komt al helemaal tot zijn recht wanneer er gebruik gemaakt wordt van twee boxen. Zo kunt u met twee boxen al een surround sound gevoel creƫeren.

De ONE is te verkrijgen voor slechts 229,- per stuk

Benieuwd naar Sonos? Lees er hier meer over.