Ontdek Pro-Ject Audio Platenspelers bij The Hifi Studio: Perfect Geluid Sinds 1982

Bij The Hifi Studio begrijpen we de magie van vinyl. Al sinds 1982 zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige audioapparatuur en platenspelers aan muziekliefhebbers die de warmte en het karakter van analoge muziek waarderen. Als je op zoek bent naar een ongeëvenaarde platenspelerervaring, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom Pro-Ject Audio?

Pro-Ject Audio is al tientallen jaren een icoon in de wereld van platenspelers. Ze staan bekend om hun compromisloze benadering van geluidskwaliteit en vakmanschap. Als je op zoek bent naar een platenspeler die de nuances van je vinylplaten kan vastleggen en de muziek tot leven kan brengen, dan is Pro-Ject Audio de juiste keuze.

Pro-Ject Audio bij The Hifi Studio

Onze Uitstekende Service

Bij The Hifi Studio staat service voorop. Onze toegewijde medewerkers hebben een diepgaande kennis van Pro-Ject Audio platenspelers en helpen je graag bij het vinden van de perfecte platenspeler die aan jouw behoeften voldoet. We begrijpen dat elke luisteromgeving uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakt advies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke platenspelerervaring krijgt.

Meer dan 30 Jaar Ervaring met Pro-Ject Audio

Onze geschiedenis met Pro-Ject Audio gaat terug tot hun oprichting in 1991. We hebben de evolutie van hun platenspelers van dichtbij meegemaakt en hebben gezien hoe ze blijven excelleren in geluidskwaliteit en innovatie. Onze lange geschiedenis met Pro-Ject Audio stelt ons in staat om diepgaande kennis en expertise te bieden, zodat je met vertrouwen je keuze kunt maken.

Een Breed Assortiment van Modellen

Bij The Hifi Studio hebben we een uitgebreide collectie Pro-Ject Audio platenspelers, waaronder de Debut EVO serie, de T-serie, de X1, X2 en RPM series. Of je nu een beginnende vinyl liefhebber bent of een doorgewinterde audiofiel, we hebben het perfecte model voor jou. Onze showroom biedt je de gelegenheid om de verschillende modellen te bekijken en te beluisteren, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Pro-Ject Audio bij The Hifi Studio

Afgesteld voor Optimale Prestaties

Bij The Hifi Studio verlaten Pro-Ject Audio platenspelers onze winkel niet zonder grondige afstelling. Onze experts zorgen ervoor dat elke platenspeler perfect is gekalibreerd om minder slijtage aan je vinylplaten te garanderen en om het meeste plezier uit je muziekcollectie te halen. We geloven in de kunst van het afspelen van vinyl en streven naar de best mogelijke geluidskwaliteit.

Wacht niet langer. Kom langs bij The Hifi Studio en laat ons je helpen de perfecte Pro-Ject Audio platenspeler te vinden die past bij jouw smaak en stijl. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en je te laten genieten van de rijke, analoge klanken van Pro-Ject Audio.

Pro-Ject Debut Pro platenspeler

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00