Ontdek de Nieuwe Yamaha R-N Serie Versterkers

Welkom bij The Hifi Studio, waar we sinds 1982 een gevestigde naam zijn in de wereld van hoogwaardige audioapparatuur. We zijn verheugd je het laatste nieuws te kunnen brengen over de gloednieuwe Yamaha R-N versterkers – de R-N1000A, R-N800A en de R-N2000A. Als dé autoriteit op het gebied van audioapparatuur zijn we enthousiast om je alles te vertellen over deze geweldige toevoegingen aan de Yamaha-familie.

Yamaha R-N800A: Perfectie in Geluid en Stijl

De Yamaha R-N800A is een meesterwerk op het gebied van geluidstechnologie en elegantie. Met een vermogen dat serieuze audiofielen zal imponeren, levert deze versterker een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Hier zijn enkele hoogtepunten van de R-N800A:

  • Indrukwekkende Audioresolutie: De R-N800A biedt de perfecte balans tussen kracht en precisie, met een verbluffende audioresolutie die muziek tot leven brengt.
  • YPAO™-geluidsveldcorrectie: Geniet van een optimale luisteromgeving met de unieke YPAO™-technologie die omgevingsfactoren analyseert en de geluidsweergave optimaliseert.
  • Hoogwaardige Componenten: Yamaha staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, en de R-N800A is daar geen uitzondering op. Met op maat gemaakte transformators en hoogwaardige audiocondensatoren biedt deze versterker compromisloze prestaties.
Yamaha RN-800A

Yamaha R-N1000A: Hifi-Geluid op zijn Beste

De Yamaha R-N1000A is een eerbetoon aan meer dan 60 jaar geluidsexpertise van Yamaha. Deze versterker biedt een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en beschikt over de legendarische ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) die de integriteit van het geluid behoudt. Enkele hoogtepunten van de R-N1000A zijn onder andere:

  • YPAO™-geluidsveldcorrectie: Ervaar een ideale luisteromgeving met Yamaha’s eigen geautomatiseerde YPAO™-kalibratietechniek. Het voelt alsof je in een professionele audioluisterruimte zit, zonder ingewikkelde instellingen.
  • Dynamiek: De R-N1000A streeft naar een gevoel van dynamiek dat de diepe emoties in muziek tot uitdrukking brengt. Je voelt je volledig ondergedompeld in de muzikale wereld.
  • Chassis met Dubbele Bodem: Het versterkerchassis is versterkt met een dubbele bodem en elimineert trillingen die de geluidskwaliteit zouden kunnen beïnvloeden, waardoor je kunt genieten van zowel krachtige als subtiele klanken.
Yamaha R-N1000A

Yamaha R-N2000A: De Ultieme Audio-Ervaring

De Yamaha R-N2000A is het vlaggenschip van de R-N serie en belichaamt de belofte van compromisloze audio-excellentie. Deze versterker staat garant voor een uitzonderlijke luisterervaring met functies zoals:

  • Total Purity Audio Reproduction Technology: Yamaha’s legendarische ToP-ART-ontwerpconcept zorgt ervoor dat het geluid getrouw wordt gereproduceerd, met symmetrische schakelingen en trillingsarme constructie.
  • Lasergravure Frontpaneel: Het frontpaneel van de R-N2000A is met uiterste precisie gemaakt, met behulp van lasergravure om ongewenste trillingen te minimaliseren en de geluidskwaliteit te optimaliseren.
  • Advanced DAC Technology: Met de SABRE ES9080Q 384 kHz / 32-bit DAC van ESS Technology en Yamaha’s originele netwerkmodule profiteer je van de voordelen van Hi-Res geluidsbronnen.
Yamaha R-N2000A Zilver

Waarom Kiezen Voor Yamaha R-N Versterkers?

Als dealer sinds 1982 hebben we tientallen jaren ervaring in het leveren van hoogwaardige audioproducten aan onze gewaardeerde klanten. Yamaha R-N versterkers vertegenwoordigen de nieuwste evolutie in geluidskwaliteit en betrouwbaarheid, en wij zijn er trots op om ze aan te bieden aan muziekliefhebbers zoals jij.

Waarom zou je voor Yamaha R-N versterkers kiezen bij The Hifi Studio? Omdat we geloven in kwaliteit, toewijding en eersteklas service. Ons team van experts staat klaar om je te helpen de perfecte versterker te vinden die aan al je audiobehoeften voldoet.

Bezoek onze winkel en ervaar de Yamaha R-N1000A, R-N800A en R-N2000A zelf. Laat ons je begeleiden naar de ultieme audio-ervaring en geniet van muziek zoals nooit tevoren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de wereld van Yamaha R-N versterkers bij The Hifi Studio.

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00