Number One gaat uitbreiden!

Number One groeit en neemt het naastgelegen pand erbij.

Wij ontvangen steeds meer muziek en film liefhebbers uit het gehele land voor een goed advies op maat. Afstand is steeds minder een barrière. Als familiebedrijf vinden wij het al bijna 35 jaar belangrijk om u met vakkennis en passie te helpen. In een ongedwongen en persoonlijke sfeer maakt u kennis met ons zorgvuldig samengesteld assortiment van het mooiste en best klinkende uit de steeds vollere markt. We laten u graag de verschillen horen zodat u een weloverwogen aankoop kunt doen. Ook komen na jaren genieten veel klanten weer terug voor een upgrade of vernieuwing. Gelukkig zijn Erik en onze zoon Vincent er bijgekomen om iedereen te kunnen helpen. Dat alles vraagt ook om extra ruimte. Om die groei aan te kunnen bouwen wij nu aan een mooie winkel met meer luisterkamers.

Nieuwe winkel

Onze nieuwe winkel zal drie maal zo groot worden en een andere ‘look and feel’ krijgen. Wij realiseren twee extra luisterkamers. Een daarvan is een Dolby Atmos bioscoop. Met behulp van Domotica en akoestische aanpassingen laten we zien en horen wat daar tegenwoordig de toegevoegde waarde en het plezier van is.

Top Hifi

Onze vaak al tientallen jaren gevoerde topmerken blijven dezelfde maar krijgen naast enkele toevoegingen veel meer de ruimte om zich nog beter te presenteren en vooral van zich te laten horen! Een groeiend aantal lijnen voeren wij exclusief of als premium dealer.

We verwachten tegen het einde van de zomer klaar te zijn met onze verbouwing. Onze verbouwingsuitverkoop is van start dus bekijk nu onze website of kom langs in onze winkel. Ook over onze 3e Number Hifi Show in het Holiday Inn hotel op 19 en 20 november!

The Hifi Studio Number One

Als familiebedrijf verkopen wij sinds 1982 louter het beste in Hifi, Streaming, Home Cinema, Multiroom en platenspelers. Door onze deskundigheid en persoonlijke aandacht hebben wij al duizenden klanten blij mogen maken. Wij zorgen er voor dat u meer gaat genieten van muziek en film!  Graag tot ziens.

Rick, Caecile & Vincent van Nimwegen en Erik Oorburg.

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00