Nieuw: Kii Audio Three en huisshow 7 en 8 december

Kii Audio laat weten dat Hifi Studio Number One per direct is toegevoegd aan de dealerlijst, dus je kunt voor dat merk voortaan ook in Leiden terecht. 

“Wij van Kii Audio zijn van mening dat Hifi Studio Number One een professionele partner is, die de consument op een vakbekwame manier advies kan geven omtrent de producten van Kii Audio!”

Het Duitse Kii Audio is met name bekend van de Kii Three, een actief aangedreven monitorluidspreker met DSP. Kii Audio heeft een uitbreidingsmodule genaamd BXT ontwikkeld waarmee de Kii Three in een vloerstaande luidspreker word getransformeerd. Het woord “module” is wellicht niet helemaal op zijn plaats, want de BXT-uitbreiding is groter dan de Kii Three zelf. De BXT-module zorgt volgens Kii Audio voor een significante verbetering van de weergave van lage tonen. 

Een primeur van Innuos, de Statement komt voor het eerst naar Nederland.

De ultieme oplossing voor de muziekliefhebbers met een grote cd-collectie en deze willen opslaan en afspelen zonder kwaliteitsverlies.

Naast de eigen muziek kun je ook met Tidal en Qobuz aan de slag. Ook is het mogelijk de Innuos producten als Roon Core te gebruiken.

Number One is de enige dealer van Nederland met het volledige Innuos pakket.

Op vrijdagavond 7 en zaterdag 8 december organiseren wij een show in onze winkel aan de Korevaarstraat. We demonstreren met de Kii Three en het Kii Three BXT systeem. Als bron gaan we de zeer fraaie Innuos Statement gebruiken.


Vrijdag 7 december van 19.00 tot 21.00

Zaterdag 8 december van 10.00 tot 17.00 doorlopende demonstraties.

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00