Nieuw: MOON MiND 2 producten.

Wij hebben fraaie nieuwe MOON producten binnengekregen met de MiND 2 module ingebouwd!

Het Canadese MOON, dat eigenlijk Simaudio heet is een merk dat bekend staat om haar kwaliteit. De MOON modelijn begon in 1980 en bestaat ondertussen uit een groot aantal opties. Kenmerkend voor deze lijn is innovatie, uiterlijk en klank.

MOON biedt een volledig pakket aan bestaande uit, geïntegreerde-, voor- en eindversterkers, CD-spelers, streamers, hoofdtelefoon versterkers, en ga zo maar door.

Wij hebben aan ons pakket toegevoegd de ACE, MiND 2 streamer en de 390 streamende voorversterker met de 330 eindversterker. 

Moon ACE

De ACE is zowel intuïtief als makkelijk te gebruiken. De ACE beschikt over een superieure DAC met DSD decoding tot DSD256. Digitale en Analoge audio worden door deze alleskunner bijeen gebracht tot een onverslaanbaar ‘price/performance’ pakket.

MiND 2 Streamer

De Moon intelligent Network Device is een top streamer om uw muziekbeleving tot nieuwe hoogtes te brengen. De MiND 2 is bovendien Roon -ready en speelt vrijwel alle muziek formats moeiteloos af (MQA wordt ook ondersteund).

390 Streamende voorversterker en 330A Eindversterker

De Moon 390 is een multifunctioneel voorversterker, met een ingebouwde netwerk streamer. Naast streaming beschikt de Moon 390 ook over een DAC, hoofdtelefoon uitgang en een phono-uitgang. U hoeft dit apparaat slechts aan te sluiten op een eindversterker (Moon 330A) of een paar actieve speakers, om vol te genieten van uw muziek.

De Moon 330A klinkt niet alleen geweldig, maar is ook bijzonder scherp geprijsd. Met een strak laag, zeer realistisch midden en goed gedefinieerde hoog, is de 330A een audio ‘zwaargewicht’. De Moon 330A en 390 vormen een perfecte duo.

Benieuwd naar dit merk of wilt u meer lezen over The Hifi Studio? Lees hier meer over het merk of over ons.