Naim Audio New Classic 300
De Naim Audio New Classic 300-serie

Naim Audio Roadshow vrijdag 15 maart

Welkom bij de Naim Audio Roadshow! Ontdek onze nieuwste innovaties en laat je meeslepen door grensverleggende technologieën en verbluffende geluidsprestaties. Een must-visit voor muziekliefhebbers en audiofielen. Kom binnen en ervaar de passie voor geluid tot leven komen!

Een extra reden om de Roadshow bij te wonen zijn de inspirerende presentaties van Mark Raggett van Naim Audio. Met zijn diepgaande kennis en expertise zal Mark ons begeleiden door de evolutie van de Naim Audio Uniti en Classic series.

We gaan draaien met de 300-serie van Naim, De NSS 333, de NAC 332, NPX 300 en de NAP 350

Om deel te nemen wordt vriendelijk verzocht om van tevoren aan te melden via onderstaand formulier. Dit helpt ons om ervoor te zorgen dat elke bezoeker een optimale ervaring heeft tijdens de show. We hebben een beperkt aantal plaatsen dus wacht niet te lang.

De sessie met Mark Raggett is vrijdag 15 maart van 14.30 tot 16.30. Zaterdag hebben we doorlopende demonstraties van 10.30 tot 16.30 met Rowan Dernee van Latham Audio

Meld je hier aan

Locatie: 

The Hifi Studio

Korevaarstraat 2 e-f 

Leiden

 

Kunt u vrijdag niet? Niet getreurd zaterdag 16 maart van 10.30 tot 16.30 hebben we doorlopende demonstraties door Rowan Dernee van Latham Audio.

De luidsprekers houden we nog even geheim maar dat het een bijzonder event wordt, weten we zeker! Naim vloeit door Mark zijn bloed en muziekliefhebber is hij al veel langer. Wij kijken er enorm naar uit tot vrijdag 15 maart!

 

Naim Audio Roadshow
Naim Audio Roadshow met Mark Raggett