Arcam

Arcam leveren wij als sinds de jaren '80. Een fraai merk met een breed assortiment aan producten.

Arcam

Arcam heeft een simpel doel: het bieden van de beste geluidsbeleving aan muziek en filmliefhebbers. Al decennia laten de stereo en home cinema componenten van Arcam de luisteraar onderdompelen in entertainment waarbij zintuigen maximaal worden geprikkeld. Met Arcam komt entertainment tot leven.

Arcam SA10
Arcam SA10

Waarom Kiezen voor Arcam?

Bent u een muziek- of filmliefhebber? Arcam biedt een ruime keuze aan stereo en surround versterkers. Houdt u van beide? De home cinema versterkers van Arcam bieden naast een indrukwekkende cinema beleving ook een audiofiele stereo geluidskwaliteit. Dankzij de krachtige en zeer stabiele versterkingscircuits kunt u vrijwel elk luidsprekersysteem optimaal aansturen. Bovendien kunt u vele geluidsbronnen op een Arcam versterker aansluiten waarmee deze fungeert als multifunctionele entertainment hub.

Geschiedenis

Arcam is een Engelse audiofabrikant en richt zich sinds 1976 op de ontwikkeling van hoogwaardige audioversterkers voor muziekpuristen. Meer dan drie decennia geleden richt de fabrikant zich op de ontwikkeling van hoogwaardige cd-spelers en bouwt hiermee een voorsprong op in digital audio. In 1995 voegt Arcam Home Cinema aan haar productportfolio toe, maar doet dit met de audiofiele kennis en kunde die in de loop van de jaren is opgedaan. Niet voor niets kiezen vele film- en muziekliefhebbers wereldwijd voor de award winning producten van Arcam.

Waarom kiezen voor The Hifi Studio Number One