European Audio Team Forte S
European Audio Team Forte S

Magnepan en European Audio Team Show 1 en 2 maart

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart opent The Hifi Studio zijn deuren voor een show met Magnepan luidsprekers en platenspelers van European Audio Team (EAT). Het systeem wordt aangestuurd door Accuphase versterkers. 

We gaan draaien met de EAT Forte S platenspeler met EAT Jo N8, EAT GLO S voorversterker en EAT LPS 2. We sturen de Magnepan 3.7i aan met de bijzondere E-800 van het Japanse Accuphase. Importeur Rick Paap is aanwezig om demonstraties te doen en bijzondere muziek te laten horen.

 

 

Magnepan gaat ons naar ons hart. Sinds 1982 voeren wij dit bijzondere product al en het blijft ons verbazen hoe goed ze klinken voor het geld in combinatie met de juiste versterker. Een echt “snoepje” in onze hifi snoepwinkel.

Om deel te nemen aan een van de tijdslots wordt vriendelijk verzocht om van tevoren aan te melden via onderstaand formulier. Dit helpt ons om ervoor te zorgen dat elke bezoeker een optimale ervaring heeft tijdens de show.

Geef je voorkeur op

Locatie: 

The Hifi Studio

Korevaarstraat 2 e-f 

Leiden

 

Kom en ervaar de revolutie in geluidsweergave met de Magnepan 3.7i! Dit baanbrekende model is het nieuwste pronkstuk van Magnepan, en het belooft een ongeëvenaarde luisterervaring te bieden. Met zijn onmiskenbare combinatie van verfijning, precisie en diepte tilt de 3.7i muziekweergave naar nieuwe hoogten.

Ontdek hoe de 3.7i, voortbouwend op het indrukwekkende erfgoed van Magnepan, een nieuwe dimensie toevoegt aan high-end audio. Beleef de rijkdom van details, de natuurlijke klank en de meeslepende ruimtelijkheid die deze luidspreker te bieden heeft.

Sluit je aan bij ons evenement en laat je betoveren door de sonische pracht van de Magnepan 3.7i. Laat je zintuigen verwennen en ontdek waarom de 3.7i de standaard zet voor compromisloze audioprestaties. Mis deze unieke kans niet om de toekomst van geluidsweergave te ervaren.

Accuphase E-800
Accuphase E-800