Luistershow met Chord Electronics op 8 en 9 december

Op vrijdag 8 december en zaterdag 9 december a.s. organiseren wij een luistershow met de bijzondere componenten van de Britse audiofabrikant Chord Electronics. De luistershow is op vrijdag verdeeld over twee luisterruimtes. De toegang is vrij maar belangstellenden worden verzocht zich van te voren per e-mail in te schrijven en een voorkeur voor een tijdslot op te geven.

De componenten van het in Groot-Brittannië gevestigde Chord Elecronics hebben een opvallende vorm. Meestal zijn de componenten ook voorzien van blauwe lichteffecten. Maar dat is slechts de buitenkant. Chord Electronics gebruikt ook bijzondere technische concepten in zijn versterkertrappen. De feed-forward en feedback techniek geeft de Ultima’s een snelheid van 300 Volt per microseconde. Dit vertaalt zich in een luchtig en transparant geluid.

Wie op zijn gemak de componenten van Chord Electronics wil horen, is bij deze uitgenodigd om op 8 of 9 december a.s. naar The Hifi Studio in Leiden te gaan. Diverse apparaten van Chord Electronics staan luisterklaar opgesteld.

Luistershow vrijdag 8 december

Op vrijdag 8 december worden twee luisterruimtes gebruikt. In ruimte 1 worden de Audio Physic Cardeas luidsprekers aangestuurd met de Chord Electronics voor/eind-combinatie Ultima Pre 3 en de Ultima 6. Tegelijkertijd staat in luisterruimte 2 een table top set van compacte componenten, t.w. de Hugo TT2 DAC/preamp, Mscaler en de nieuwe BertTTi eindversterker die is voorzien van de techniek die ook is verwerkt in de Ultima versterkers.

Op vrijdag 8 december demonstreert het team van The Hifi Studio vanaf 16.00 tot 18.00 uur en van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Luistershow zaterdag 9 december

Verhinderd op vrijdag? Kom dan langs op zaterdag. Op zaterdag 9 december zal wederom de voor/eind-combinatie Ultima pre 3 en de Ultima 6 staan opgesteld in luisterruimte 1. De compacte TT serie staat in principe in de andere luisterruimte om te bekijken. Afhankelijk van de drukte in de winkel is er hopelijk ook de mogelijkheid om deze set te laten horen.

De tijdslots op zaterdag zijn van 10.30 tot 12.00 uur, van 13.00 tot 14.30 uur en van 15.00 tot 16.30 uur

De toegang is vrij maar belangstellenden wordt vriendelijk verzocht om van tevoren per e-mail (info@number-one.nl) in te schrijven met opgave van naam en voorkeur voor een tijdslot.

Chord Ultima

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00