Kii SEVEN Show 23 en 24 februari

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari opent The Hifi Studio zijn deuren voor de langverwachte Kii SEVEN Show. Audioliefhebbers en muziekfanaten zijn van harte welkom om deze unieke ervaring te beleven en de ongeëvenaarde geluidskwaliteit van de Kii SEVEN te ervaren. Samen met Wim Weijers van Kii gaan wij u laten horen hoeveel muziek dit nieuwe systeem maakt!

De showcase biedt bezoekers de gelegenheid om de krachtige prestaties van de Kii SEVEN te ontdekken, een luidsprekersysteem dat bekend staat om zijn uitzonderlijke helderheid, precisie en diepte van geluid. Naast de Kii SEVEN worden ook de Kii Three BXT-luidsprekers tentoongesteld zodat de referentie ook beluisterd kan worden.

 

 

Om deel te nemen aan een van de tijdslots wordt vriendelijk verzocht om van tevoren aan te melden via onderstaand formulier. Dit helpt ons om ervoor te zorgen dat elke bezoeker een optimale ervaring heeft tijdens de show.

Geef je voorkeur op

Locatie: 

The Hifi Studio

Korevaarstraat 2 e-f 

Leiden

De Kii SEVEN Show belooft een inspirerende gelegenheid te zijn voor zowel doorgewinterde audiofielen als nieuwkomers in de wereld van hoogwaardige geluidssystemen. Mis deze kans niet om te luisteren naar muziek zoals nooit tevoren en omgeven te worden door de rijke klanken van de Kii SEVEN en Kii Three BXT.

Aanvullende informatie over de Kii SEVEN:

De Kii SEVEN staat bekend als de ultieme ervaring in home entertainment en muziekproductie. Met zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit en veelzijdige afspeelmogelijkheden biedt de Kii SEVEN gebruikers een unieke audio-ervaring.

    • Gebruikers kunnen genieten van een nieuwe standaard in home entertainment en muziekgenot, met mogelijkheden voor een enkele Kii SEVEN, een stereopaar, of een multiroom speakersysteem, allemaal naadloos geïntegreerd via de Kii HOME app.

    • De Kii SEVEN biedt diverse afspeelmogelijkheden, waaronder Bluetooth, Hi-Res Audio, Tidal Connect, Qobuz Connect, Spotify Connect, Apple Airplay 2, Dante Audio en Roon Ready, waardoor gebruikers eenvoudig hun favoriete muziek kunnen streamen.

    • Voor muziekproductie en mixing biedt de Kii SEVEN professionele kenmerken zoals analoge inputs, AES-input, en de optionele Kii Control als monitorcontroller, waardoor een naadloze integratie in elke workflow mogelijk is.

 

Kii SEVEN