Het Gevaar van Staande Golven voor de Kwaliteit van Je High-End Audio of Thuisbioscoopsysteem

Wanneer je investeert in high-end audioapparatuur of een thuisbioscoopsysteem, verwacht je niets minder dan een adembenemende geluidservaring. Je hebt de beste luidsprekers, versterkers en bronnen gekozen om ervoor te zorgen dat elk geluid tot zijn recht komt. Maar wat als ik je vertel dat er een onzichtbaar gevaar op de loer ligt dat de kwaliteit van je geluid ernstig kan beïnvloeden? Staande golven, ook bekend als kamermodi, zijn de stille vijand van audiofielen en filmliefhebbers overal ter wereld.

Staande Golven: De Stille Vijand

Staande golven zijn geluidsgolven die in een ruimte gevangen zitten en zichzelf versterken op bepaalde frequenties. Deze ongewenste resonanties kunnen leiden tot vervorming, onduidelijke basweergave en een onbalans in het geluidsspectrum. Het resultaat is een luisterervaring die verre van ideaal is, zelfs met de beste apparatuur.

Traditionele oplossingen voor staande golven omvatten het gebruik van passieve absorbers en diffusers, maar deze hebben vaak beperkte effectiviteit en vereisen complexe kalibratie en positionering. Bovendien nemen ze kostbare ruimte in beslag en kunnen ze de esthetiek van de luisterruimte aantasten.

AVAA C214 - Art

De Oplossing van PSI Audio: De AVAA C214

Gelukkig is er een revolutionaire oplossing voor dit probleem: de PSI Audio AVAA C214, de volgende evolutionaire stap in actieve basabsorptietechnologie. PSI Audio heeft met de AVAA-technologie een slimme manier ontwikkeld om staande golven effectief te elimineren zonder de noodzaak van ingewikkelde kalibratie of afstemming. De AVAA C214 dekt het frequentiebereik van 15 Hz tot 150 Hz af en werkt voor de hele luisterruimte, niet alleen voor de ‘sweet spot’.

Wat maakt de AVAA C214 zo bijzonder?

1. Efficiëntie: De AVAA-technologie is maar liefst 45 keer efficiënter dan traditionele absorbers van dezelfde grootte. Dit betekent dat je minder ruimte hoeft op te offeren voor akoestische behandeling en toch indrukwekkende resultaten kunt behalen.

2. Geen Anti-Geluid of Ruisonderdrukking: In tegenstelling tot sommige andere technologieën voor kamermodi, gedraagt de AVAA C214 zich als een typische basabsorber. Het produceert geen anti-geluid of ruisonderdrukking, maar biedt gewoon zeer efficiënte absorptie van ongewenste basfrequenties.

3. Compact en Stijlvol Ontwerp: De C214 maakt gebruik van digitale technologie en kleinere membranen, wat resulteert in een compact en stijlvol ontwerp dat vrijwel overal in de luisterruimte kan worden geplaatst of gemonteerd, of het nu op de vloer, aan de muur of aan het plafond is.

4. Eenvoudige Bediening via Smartphone of Tablet: De bijbehorende app voor iOS en Android maakt het mogelijk om de AVAA C214 op afstand te bedienen. Je kunt individuele apparaten in- of uitschakelen, de gevoeligheid aanpassen en zelfs groepen van C214-apparaten beheren voor optimale prestaties.

Mobiliteit: Dankzij het compacte en elegante ontwerp van de AVAA C214, kun je deze gemakkelijk verplaatsen naar een nieuwe luisterruimte als dat nodig is, zonder afbreuk te doen aan zijn prestaties.

Kortom, de PSI Audio AVAA C214 is de ultieme oplossing voor het elimineren van staande golven en het verbeteren van de geluidskwaliteit in veeleisende luisteromgevingen. Dankzij zijn innovatieve technologie en gebruiksgemak wordt de droom van een perfecte audioweergave eindelijk werkelijkheid. Als je serieus bent over geluidskwaliteit, is de AVAA C214 een investering die zichzelf snel zal terugbetalen in de vorm van een meeslepende en ongeëvenaarde luisterervaring. Het is de volgende stap in de evolutie van audiofiele technologie en de belofte van een geluid dat je diep in je ziel raakt.

Psi Audio AVAA C214

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00