Ontdek Dynaudio Luidsprekers bij The Hifi Studio

Introductie

Sinds het begin van de jaren ’90 verkoopt The Hifi Studio het prestigieuze Deense luidsprekermerk Dynaudio. Bekend om hun superieure geluidskwaliteit en vakmanschap, biedt Dynaudio een breed scala aan luidsprekers die perfect zijn voor elke muziek- en filmliefhebber. In dit artikel bespreken we enkele van de meest populaire Dynaudio-series die beschikbaar zijn bij The Hifi Studio, waaronder de Emit, Evoke, Contour, Confidence, Focus en SUB-reeksen.

Dynaudio Confidence 20 Midnight Blue High Gloss

Dynaudio Emit Serie

De Dynaudio Emit serie is ideaal voor diegenen die hun eerste stap willen zetten in de wereld van high-end hifi. Deze luidsprekers bieden een uitzonderlijke geluidskwaliteit tegen een betaalbare prijs.

 • Emit 10: Een compacte twee-weg standmount luidspreker met een 28mm Cerotar soft dome tweeter en een 14cm MSP woofer. Deze luidspreker is perfect voor kleinere kamers en satellietkanalen in een home cinema-systeem.
 • Emit 20: Een grotere standmount luidspreker met dezelfde hoogwaardige technologie als de Emit 10, maar met een 18cm MSP woofer voor een krachtigere bas en uitgebreidere frequentierespons​ (AudioGear)​​ (AudioGear)​​ (AudioGear)​.
Dynaudio Emit 10

Dynaudio Evoke Serie

De Dynaudio Evoke serie biedt geavanceerde technologie en prachtige afwerkingen die zowel qua prestaties als esthetiek indruk maken.

 • Evoke 10 en Evoke 20: Compacte standmount luidsprekers die zijn ontworpen voor kleinere ruimtes, met geavanceerde Esotec+ woofers en een 28mm Cerotar tweeter.
 • Evoke 30 en Evoke 50: Vloerstaande luidsprekers die beschikken over technologieën afgeleid van de Contour en Confidence series, wat zorgt voor indrukwekkende lage frequentiedynamiek en een rijke midrange​ (AudioGear)​​ (AudioGear)​.

Dynaudio Contour Serie

De Dynaudio Contour serie is ontworpen voor veeleisende audiofielen die geen compromissen willen sluiten op het gebied van geluidskwaliteit.

 • Contour 20i: Een elegante standmount luidspreker met een geavanceerde 28mm Esotar tweeter en een 18cm MSP woofer, ideaal voor nauwkeurige muziekweergave in middelgrote ruimtes.
 • Contour 30i: Een grotere vloerstaande luidspreker die zorgt voor diepere bassen en een nog betere spreiding van het geluid, perfect voor grotere luisterruimtes​ (AudioGear)​.

Dynaudio Confidence Serie

De Dynaudio Confidence serie vertegenwoordigt het beste wat Dynaudio te bieden heeft. Deze luidsprekers zijn ontworpen om de meest veeleisende audiofielen tevreden te stellen.

 • Confidence 20: Een hoogwaardige standmount luidspreker die een perfecte balans biedt tussen kracht en detail.
 • Confidence 30: Een vloerstaande luidspreker die uitblinkt in grote en complexe muziekstukken, met een indrukwekkend geluidsbeeld en verfijnde hoge frequenties​ (AudioGear)​.

Dynaudio Focus Serie

De Dynaudio Focus serie combineert draadloze connectiviteit met high-end audioprestaties, waardoor het eenvoudig is om een eersteklas geluidservaring te integreren in elke moderne leefruimte.

 • Focus 10: Een draadloze luidspreker met een prachtig ontwerp en krachtige audioprestaties, ideaal voor iedereen die wil genieten van draadloze audio zonder in te boeten op geluidskwaliteit​ (AudioGear)​.

Dynaudio SUB Serie

De Dynaudio SUB serie biedt krachtige subwoofers die ontworpen zijn om zowel muziek als films tot leven te brengen met diepe, nauwkeurige bassen.

 • Sub 3: Een compacte subwoofer met een 300 watt versterker en een 24cm driver, perfect voor kleine tot middelgrote kamers.
 • Sub 6: Een grotere subwoofer met twee 24cm MSP+ Hybrid Drive woofers en een 500 watt versterker, ideaal voor home cinema-systemen en high-end hifi-installaties​ (AudioGear)​.

Conclusie

Bij The Hifi Studio in Leiden vindt u een uitgebreide selectie van Dynaudio luidsprekers die perfect zijn voor elke luisterbehoefte. Of u nu op zoek bent naar een instapmodel zoals de Emit serie of het ultieme in geluidskwaliteit met de Confidence serie, wij hebben de perfecte luidspreker voor u. Bezoek onze winkel voor een demonstratie en ervaar zelf de superieure geluidskwaliteit van Dynaudio​ (AudioGear)​​ (AudioGear)​​ (AudioGear)​.

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00