De Naim Uniti-serie demonstratie klaar!

De volledige NAIM Uniti-serie staat bij ons demonstratie klaar! Kom langs voor de beleving.

Met de Uniti-serie brengt NAIM een alles in éen beleving naar u toe, de serie bestaat uit de ATOM, de NOVA, de STAR en de CORE.

Uniti Atom

De Uniti Atom (links boven) is een prachtige, compacte multi-source muziekspeler die je zal verleiden met zijn verbluffende geluidskwaliteit en uitstekende functies. De geïntegreerde versterker van 40 watt en de muziekstreamingmogelijkheden met hoge resolutie vullen uw huis met een verbluffend hifi-geluid. U hoeft alleen luidsprekers toe te voegen. De Naim-app voor iOS en Android combineert al uw muziekbronnen.

Uniti Star

De Uniti Star (rechts boven) biedt de mogelijkheid om uw dierbare muziekcollectie te spelen, rippen, op te slaan en te bedienen. Stream uw muziek in hoge resolutie, speel of rip uw CD’s, stem af op uw favoriete radiostations, krijg toegang tot een wereld van muziek met een groot aantal streamingdiensten en verbeter de audiokwaliteit van uw tv of gameconsole aanzienlijk.

Uniti Nova

De Uniti Nova (links onder) is het bewijs dat een alles-in-één speler audiofiele kwaliteit kan leveren. Welke bron je ook kiest, je muziek wordt omgezet in een muzikale ervaring. Uniti Nova, de referentiespeler in het assortiment, is geconfigureerd om de allerbeste oplossing te bieden. Alle beschikbare ruimte wordt gebruikt om 80 watt per kanaal klasse A / B-versterking te bieden. De Nova is in staat om veeleisende luidsprekers aan te sturen waardoor je detail en diepte in elke noot, riff en refrein hoort.

Uniti Core

De Uniti Core (rechts onder) vertegenwoordigt de essentie van digitale muziek. Het is een krachtige machine waarmee je je hele CD-verzameling kunt rippen. De Core is instaat om tot 100.000 nummers kunt opslaan. Gebruik je fraaie streamer om de muziek af te spelen in al je andere ruimtes. Ook kunt u de Uniti Core als digitale bron gebruiken.

Benieuwd naar dit merk of wilt u meer lezen over The Hifi Studio? Lees hier meer over het merk of over ons.

Winkel in Leiden

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Heb je vragen over onze service, of over één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 071 – 513 15 12.

Parkeren in de buurt

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto in de Garenmarkt parkeergarage. Deze bevindt zich op 150 meter van onze winkel

Mail ons
info@number-one.nl

Openingstijden
Dinsdag        10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag          10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 17:00