Pro-Ject T2 Super Phono

Pro-Ject T2 Super Phono

649,00

De Pro-Ject T2 Super Phono is een hoogwaardige platenspeler met een dual-stage split-passive MM phono-voorversterker en een Japanse handgemaakte Sumiko Rainier element. Deze platenspeler biedt ongeëvenaarde geluidskwaliteit met een nauwkeurig afgestelde veer-gebaseerde anti-skating en een robuuste constructie voor minimale trillingen. Het zware glazen plateau en de CNC-bewerkte plint zorgen voor optimale stabiliteit en geluidsweergave. Ideaal voor muziekliefhebbers die hoogwaardige audio-prestaties en duurzaamheid zoeken.

Bestel hem in de winkel en hij wordt kosteloos perfect afgesteld!

Verwachte levertijd:
Binnen 5 werkdagen

Waarom kopen bij The Hifi Studio? 

  • Exclusieve High-End Collectie
  • Expert Advies op Maat
  • Unieke Luisterruimtes
  • Installatie op Locatie
  • Exclusieve Evenementen en Workshops
  • Gratis telefonisch advies

Beschrijving

Pro-Ject T2 Super Phono Platenspeler – Hoogwaardige Geluidsweergave

De Pro-Ject T2 Super Phono is een topklasse platenspeler die uitzonderlijke geluidskwaliteit levert dankzij zijn innovatieve dual-stage split-passive MM phono-voorversterker en het Japanse handgemaakte Sumiko Rainier element. De veer-gebaseerde anti-skating en hoogwaardige constructie garanderen perfecte prestaties en duurzaamheid. Het zware glazen plateau en de CNC-bewerkte plint minimaliseren trillingen voor een nauwkeurige luisterervaring.

Belangrijkste kenmerken:

  • Phono Voorversterker: Dual-stage split-passive
  • Element: Sumiko Rainier MM
  • Anti-skating: Veer-gebaseerd, verstelbaar

Kies voor ultieme geluidskwaliteit met de Pro-Ject T2 Super Phono.

Zie voor meer informatie de pagina van Pro-ject Audio.

Over The Hifi Studio

The Hifi Studio, opgericht in 1982, is dé bestemming voor audiofielen en muziekliefhebbers die alleen genoegen nemen met het allerbeste geluid. Al meer dan vier decennia bieden we een zorgvuldig samengestelde selectie van de best klinkende audio-oplossingen in elke prijsklasse, met een focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Sinds 1991 hebben we met trots Pro-Ject platenspelers in ons assortiment, een merk dat bekend staat om zijn uitzonderlijke vakmanschap en audiofiele prestaties. Onze passie voor muziek en geluid vertaalt zich in een collectie die voldoet aan de hoogste standaarden, zodat jij kunt genieten van muziek zoals het bedoeld is.

Bij The Hifi Studio ben je verzekerd van een product dat je luisterervaring naar een hoger niveau tilt. Ontdek de wereld van high-fidelity geluid en laat je adviseren door onze experts om de perfecte oplossing voor jouw setup te vinden.

Bestel hem in de winkel en hij wordt kosteloos perfect afgesteld!

Demo aanvragen voor Pro-Ject T2 Super Phono

Waarom kiezen voor The Hifi Studio