Accuphase C-2300

Accuphase C-2300

10.900,00

Bent u klaar om uw geluidssysteem naar een hoger niveau te tillen? Bezoek ons in Leiden en ervaar zelf de ongeëvenaarde prestaties van de Accuphase C-2300. Met meer dan 40 jaar ervaring met Accuphase-producten, bieden wij de kennis en service die u nodig heeft om het maximale uit uw audio-installatie te halen.

Verwachte levertijd:
Vraag naar levertijd

Waarom kopen bij The Hifi Studio? 

  • Exclusieve High-End Collectie
  • Expert Advies op Maat
  • Unieke Luisterruimtes
  • Installatie op Locatie
  • Exclusieve Evenementen en Workshops
  • Gratis telefonisch advies

Beschrijving

Accuphase C-2300 Voorversterker – Verkrijgbaar bij The Hifi Studio Leiden

Ervaar de Perfecte Geluidsbeheersing met de Accuphase C-2300

De Accuphase C-2300 voorversterker vertegenwoordigt meer dan vijftig jaar van constante innovatie en toewijding aan audio-excellentie. Als de nieuwste toevoeging aan de legendarische lijn van Accuphase, maakt de C-2300 gebruik van de geavanceerde Balanced AAVA volumeregeling om een ongeëvenaarde geluidskwaliteit te leveren. Deze voorversterker combineert geavanceerde technologieën zoals een 4-bands toonregeling en onafhankelijk aangedreven versterkers voor de linker- en rechterkanalen, met de mogelijkheid om diverse audio-opties uit te breiden met optionele modules. Voor de veeleisende muziekliefhebber is de C-2300 een ongeëvenaarde keuze.

De Voordelen van The Hifi Studio Leiden – Sinds 1982 uw Accuphase Specialist

Bij The Hifi Studio in Leiden zijn wij trots op onze langdurige relatie met Accuphase. Als de oudste actieve Accuphase dealer van Nederland, verkopen wij dit topmerk al sinds 1982. Onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van Accuphase-producten bieden onze klanten unieke voordelen:

  1. Deskundige Advies: Onze expertise in Accuphase stelt ons in staat om u persoonlijk en professioneel te adviseren, zodat u de juiste keuze maakt.
  2. Uitgebreide Service: Met onze lange geschiedenis weten wij precies hoe wij uw Accuphase-apparatuur kunnen onderhouden en optimaliseren voor jarenlang luisterplezier.
  3. Exclusieve Toegang: Door onze jarenlange samenwerking met Accuphase kunnen wij u exclusieve modellen en de nieuwste technologieën aanbieden.

Waarom de Accuphase C-2300 Uw Volgende Voorversterker Moet Zijn

Balanced AAVA Volumeregeling

De C-2300 maakt gebruik van de innovatieve Balanced AAVA volumeregeling, een opvolger van het veelgeprezen AAVA-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit behouden blijft, ongeacht het volume, wat resulteert in een ongeëvenaarde luisterervaring.

Geavanceerde 4-Bands Toonregeling

Met de nieuwe 4-bands toonregeling kunt u het geluid perfect afstemmen op uw voorkeuren. De flexibiliteit om zowel lage als hoge frequenties aan te passen biedt u volledige controle over de geluidsbalans.

Uitmuntende Geluidsisolatie

De C-2300 beschikt over onafhankelijke voedingen en versterkermodules voor het linker- en rechterkanaal, wat zorgt voor minimale ruis en een kristalhelder geluid.

Veelzijdige Aansluitmogelijkheden

Met vijf lijningangen en twee gebalanceerde ingangen biedt de C-2300 uitgebreide connectiviteit. Daarnaast kunnen optionele uitbreidingsmodules zoals de AD-60 Phono equalizer en de DAC-60 digitale ingangskaart eenvoudig worden toegevoegd, zodat u kunt genieten van een breed scala aan geluidsbronnen.

Hoogwaardige Componenten en Constructie

Accuphase staat bekend om het gebruik van alleen de beste materialen, en de C-2300 is daarop geen uitzondering. De voorversterker is uitgerust met een hoogwaardige hoofdtelefoonversterker en een duurzame gietijzeren isolator voor de beste trillingsdemping.

Specificaties van de Accuphase C-2300

  • Afmetingen: 465 mm (B) x 150 mm (H) x 405 mm (D)
  • Gewicht: 19.3 kg
  • Ingangen: 5 Lijn, 2 Gebalanceerd
  • Uitgangen: 2 Slotuitbreidingen voor AD-60 en DAC-60
  • Volume Controle: Balanced AAVA
  • Toonregeling: 4-Band (40Hz/125Hz, 500Hz, 2kHz, 8kHz/20kHz)

Bezoek The Hifi Studio Leiden

Bent u klaar om uw geluidssysteem naar een hoger niveau te tillen? Bezoek ons in Leiden en ervaar zelf de ongeëvenaarde prestaties van de Accuphase C-2300. Met meer dan 40 jaar ervaring met Accuphase-producten, bieden wij de kennis en service die u nodig heeft om het maximale uit uw audio-installatie te halen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een demonstratie of persoonlijk advies. Bij The Hifi Studio Leiden bent u verzekerd van de beste geluidskwaliteit en service!

Demo aanvragen voor Accuphase C-2300

Waarom kiezen voor The Hifi Studio

Bekijk ook eens