Arcam Radia A15

Arcam Radia A15

1.249,00

Bent u klaar om de kracht en geluidskwaliteit van de Arcam Radia A15 zelf te ervaren? Bezoek dan The Hifi Studio in Leiden. Wij demonstreren graag wat deze versterker kan betekenen voor uw luisterplezier. Met meer dan 30 jaar ervaring in Arcam-producten, bieden wij u de deskundigheid en service die u verdient.

Verwachte levertijd:
Binnen 5 werkdagen

Waarom kopen bij The Hifi Studio? 

  • Exclusieve High-End Collectie
  • Expert Advies op Maat
  • Unieke Luisterruimtes
  • Installatie op Locatie
  • Exclusieve Evenementen en Workshops
  • Gratis telefonisch advies

Beschrijving

Arcam Radia A15 Versterker – Te Koop bij The Hifi Studio Leiden

Krachtige Geluidsbeleving met de Arcam Radia A15 Versterker

De Arcam Radia A15 is een krachtige geïntegreerde versterker die 80 watt per kanaal levert, waardoor hij perfect is voor gebruik met grote zuilluidsprekers in grotere ruimtes. Deze versterker is ideaal voor liefhebbers van hoog volume en rijke geluidskwaliteit. Als nieuwste toevoeging in meer dan 45 jaar van Arcam’s expertise in versterkerontwerp en -productie, combineert de A15 innovatie met ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

Waarom Kiezen voor The Hifi Studio Leiden?

The Hifi Studio in Leiden is al sinds het begin van de jaren ’90 een trotse dealer van Arcam. Onze lange geschiedenis met dit merk biedt u unieke voordelen:

  1. Deskundig Advies: Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om u te begeleiden bij het kiezen van de beste audiocomponenten die passen bij uw specifieke behoeften.
  2. Uitstekende Service: Naast de verkoop bieden wij een volledige service, van installatie tot onderhoud, zodat uw Arcam-apparatuur altijd optimaal presteert.
  3. Toegang tot Exclusieve Producten: Onze nauwe samenwerking met Arcam geeft ons toegang tot de nieuwste en meest innovatieve producten, vaak exclusief beschikbaar bij ons.

De Voordelen van de Arcam Radia A15

Krachtige Class G Versterker

De Arcam Radia A15 biedt 80 watt per kanaal, wat hem perfect maakt voor het aansturen van grotere luidsprekers in grotere ruimtes. Met een harmonische vervorming van slechts 0.002% bij 80% vermogen, geniet u van een helder en nauwkeurig geluid, zelfs op hoog volume.

Bluetooth met Qualcomm AptX Adaptive

De ingebouwde Bluetooth-functionaliteit met Qualcomm AptX Adaptive technologie zorgt voor 24-bit HD audio, zodat u kunt genieten van de beste geluidskwaliteit vanaf uw smartphone of tablet. Ook kunt u draadloos verbinding maken met Bluetooth-hoofdtelefoons, ideaal voor luisterervaringen later op de avond.

Hoogwaardige Phono Stage

Zoals bij alle Arcam versterkers, is er bijzondere aandacht besteed aan de ingebouwde phono stage in de Radia A15. Dit zorgt ervoor dat uw vinylcollectie tot zijn recht komt met een rijke en gedetailleerde geluidsweergave.

Technische Specificaties

  • Vermogen: 80W per kanaal (8Ω), 120W per kanaal (4Ω)
  • Analoge Ingangen: 3 (RCA-paren)
  • Signaal/ruisverhouding: 106dB
  • Frequentierespons: 20Hz—20kHz ± 0.2dB
  • Phono Ingang: 47kΩ + 100pF, Frequentierespons 20Hz—20kHz ± 1dB
  • Digitale Ingangen: Ondersteunde sample rates tot 192kHz via Coaxiaal en Optisch
  • Hoofdtelefoonuitgang: Maximaal uitgangsniveau 2.5V/5V RMS
  • Afmetingen: 431 x 344 x 98mm
  • Gewicht: 10kg (netto)

Bezoek The Hifi Studio Leiden

Bent u klaar om de kracht en geluidskwaliteit van de Arcam Radia A15 zelf te ervaren? Bezoek dan The Hifi Studio in Leiden. Wij demonstreren graag wat deze versterker kan betekenen voor uw luisterplezier. Met meer dan 30 jaar ervaring in Arcam-producten, bieden wij u de deskundigheid en service die u verdient.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een demonstratie of persoonlijk advies. Bij The Hifi Studio Leiden bent u verzekerd van de beste kwaliteit, zowel in geluid als in service!

Demo aanvragen voor Arcam Radia A15

Waarom kiezen voor The Hifi Studio

Bekijk ook eens