Wat doen wij?

Accuphase E-470 en DP-510 in combinatie met de Audio Physic Virgo 25+

Samen met een klant zijn we een zoektocht begonnen naar de ultieme combinatie voor zijn muzieksmaak. We hebben een prachtige combinatie gemaakt die volledig voorzien is van AudioQuest bekabeling. Tevens hebben wij voor de stabiliteit gekozen voor een meubel van Creaktiv Systems. Een fantastische combinatie die wij heel graag maken. 

foto 1
foto 2

Audio Physic Tempo 25 luidsprekers

IMG 0599


Cambridge set met Sonos en Pro-ject platenspeler

Een heerlijke set met de Cambridge CXA 80 versterker met CXC transport, Sonos en Pro-ject Debut Carbon DC 2mred. Alle digitale signalen worden door de Dac Magic Plus van Cambridge verwerkt. Als Phono-versterker de Phonobox DS van Pro-ject. Bekabeling van Pro-ject, Audioquest en Van den Hul.

image1

Dynaudio XEO 6

Wij hebben een fraaie set XEO 6 luidsprekers geleverd in combinatie met een Sonos Connect en een cd-loopwerk. Alles is optimaal aangesloten met betere stroomkabels van AudioQuest.

IMG 1612

Naim Nait XS2, Nait 5si CD-speler, ND5XS streamer en Hi-cap voeding in combinatie met Audio Physic Tempo 25 luidsprekers. Bekabeling volledig op maat.

IMG 0328
FullSizeRender


Naim SuperUniti met Monitor Audio Appex

Wij hebben aan een klant een Naim SuperUniti met Monitor Audio Appex luidsprekers en subwoofer.

IMG 0528

Prachtige T+A V-serie

Wij hebben bij een klant van de prachtige T+A V-serie de voorversterker, monoblokken en CD-speler  geleverd en geïnstalleerd. In het prachtige meubel hebben we nog een Naim-streamer weggewerkt. Alle bekabeling hebben we opmaat gemaakt en weggewerkt om tot dit eindresultaat te komen.

foto

Primare SPA23 surroundversterker met BD32 Blu-ray-speler met bekabeling op maat.

FullSizeRender


Pro-ject set met Sonos en Audioquest Nighthawk. Klein maar fijn.

Weinig ruimte en toch een heerlijke en compacte HiFi installatie in huis? Onderstaande set hebben we samen met de klant uitgezocht. Het eindresultaat mag er zijn met als eye-catcher de Debut Carbon DC in het gifgroen.

thumb IMG 0263 1024
thumb IMG 0265 1024

R-N602 en CD-S700 van Yamaha in combinatie met Audio Physic Classic 10


thumb IMG 0263 1024

Op deze pagina laten wij u zien hoe wij te werk gaan en wat u van ons kunt verwachten.

© The Hifi Studio Number One 2016  Hifi-, Surround-, streaming audio apparatuur, multiroom oplossingen en platenspelers