Wat doen wij?

1. High-End thuisbioscoop met Yamaha en Monitor Audio

Wij hebben in opdracht van een zeer gewaarde klant de volledige realisatie op ons genomen voor onderstaande bioscoop. Wat hebben wij verwerkt: Monitor Audio Platinum front- en Gold achterluidsprekers en subwoofer’s, Yamaha Avantage voor- en eindversterking. Isotek Aquarius stroomfilter, Oppo UDP-205 4K-speler, Epson EH-TW9300 projector en volledige AudioQuest bedrading. Door een timmerman hebben we een podium laten maken met originele bioscoopstoelen en Rivasono heeft de akoestiek volledig aangepast voor het ultieme eindresultaat. Tevens hebben wij volledige automatisering toegepast met Control4. Met 1 druk op de knop begint het genieten.

rivasono praktijkvoorbeeld akoestiek home cinema21
rivasono praktijkvoorbeeld akoestiek home cinema24
rivasono praktijkvoorbeeld akoestiek home cinema23

2. Dynaudio XEO 6

Wij hebben een fraaie set XEO 6 luidsprekers geleverd in combinatie met een Sonos Connect en een cd-loopwerk. Alles is optimaal aangesloten met betere stroomkabels van AudioQuest.

IMG 1612

3. Naim SuperUniti met Monitor Audio Appex

Wij hebben aan een klant een Naim SuperUniti met Monitor Audio Appex luidsprekers en subwoofer.

IMG 0528

4. Audio Physic Tempo 25 luidsprekers

IMG 0599


5. Cambridge set met Sonos en Pro-ject platenspeler

Een heerlijke set met de Cambridge CXA 80 versterker met CXC transport, Sonos en Pro-ject Debut Carbon DC 2mred. Alle digitale signalen worden door de Dac Magic Plus van Cambridge verwerkt. Als Phono-versterker de Phonobox DS van Pro-ject. Bekabeling van Pro-ject, Audioquest en Van den Hul.

image1

6. Accuphase E-470 en DP-510 in combinatie met de Audio Physic Virgo 25+

Samen met een klant zijn we een zoektocht begonnen naar de ultieme combinatie voor zijn muzieksmaak. We hebben een prachtige combinatie gemaakt die volledig voorzien is van AudioQuest bekabeling. Tevens hebben wij voor de stabiliteit gekozen voor een meubel van Creaktiv Systems. Een fantastische combinatie die wij heel graag maken. 

foto 1
foto 2

7. Pro-ject set met Sonos en Audioquest Nighthawk. Klein maar fijn.

Weinig ruimte en toch een heerlijke en compacte HiFi installatie in huis? Onderstaande set hebben we samen met de klant uitgezocht. Het eindresultaat mag er zijn met als eye-catcher de Debut Carbon DC in het gifgroen.

thumb IMG 0263 1024
thumb IMG 0265 1024

8. R-N602 en CD-S700 van Yamaha in combinatie met Audio Physic Classic 10


thumb IMG 0263 1024

9. Primare SPA23 surroundversterker met BD32 Blu-ray-speler met bekabeling op maat.

FullSizeRender


Naim Nait XS2, Nait 5si CD-speler, ND5XS streamer en Hi-cap voeding in combinatie met Audio Physic Tempo 25 luidsprekers. Bekabeling volledig op maat.

IMG 0328
FullSizeRender


Op deze pagina laten wij u zien hoe wij te werk gaan en wat u van ons kunt verwachten.

© The Hifi Studio Number One 2016  Hifi-, Surround-, streaming audio apparatuur, multiroom oplossingen en platenspelers