Nieuw: de Naim Audio Mu-so 2

Inmiddels was de Mu-so alweer enige jaren de best klinkende multiroom-oplossing. Met de fraaie Naim-app te bedienen en ook nog eens een mooi uiterlijk. We wisten dat met het lanceren van de vernieuwde Uniti-serie met daarin een nieuwe streaming-module er op het gebied van de Mu-so ook wat zou gaan gebeuren.

Hij ziet er net iets anders uit, heeft nog meer mogelijkheden, betere luidsprekers, een betere DSP voor een nog beter geluid, een HDMI ARC aansluiting voor televisiegeluid, smart functionaliteit met Google Home of Apple Home en meer.De basis van de  Mu-so is 2nd Generation is het streaming-platform van Naim. 25 ingenieurs hebben daar 3 jaar overgedaan om dit dusdanig te optimaliseren. Het platform is zo goed dat het zelfs gebruikt wordt in de ND555 top streamer uit de classic serie. Middels de Naim-app kunt u muziek afspelen vanuit uw netwerk of Tidal spelen. Ook kunt u diverse streamingdiensten afspelen via de ChromeCast die ingebouwd zit. Voor het grote publiek hebben ze ook Spotify Connect als mogelijkheid en voor de echte muziekliefhebber kunnen we de Mu-so 2 ook met Roon aansturen.

Kortom, weer een geweldige multiroom-oplossing die menig muziekliefhebber blij gaat maken. Voor € 1499,- kunt u er een in huis halen als losse invulling van een kamer of als aanvulling op uw Naim-systeem.


© The Hifi Studio Number One 2016  Hifi-, Surround-, streaming audio apparatuur, multiroom oplossingen en platenspelers