Naim

Print


Naim Audio

Naim is in zeer korte tijd bij ons een zeer succesvol merk geworden. Door de goede en compacte Uniti-serie hebben zij de oplossing voor de meeste mensen, groots geluid in een compacte behuizing voorzien van alle wensen van nu. Ook de XS-serie is erg aantrekkelijk voor de gene die graag iets extra’s willen en de mogelijkheid willen hebben om door te groeien. Door het gebruik van losse voedingen kunt u nog stappen maken met uw eigen set. Zo biedt Naim opties aan voor iedere hifi liefhebber. Welke Naim past het beste bij u? Kom langs en laat je adviseren voor de juiste keuze. 


Al meer dan 40 jaar maakt Naim hoogwaardige audioproducten die aansluiten bij de wensen van muziekliefhebbers. Dit heeft ervoor gezorgd dat Naim een bijzonder goede reputatie heeft opgebouwd bij zowel klanten als bij de wereldwijde pers.

De uitmuntende bouwkwaliteit, de mogelijkheid om met losse voedingen de geluidskwaliteit te verbeteren en de consistentie in de productlijn zijn redenen voor velen om te kiezen voor Naim Audio.

Het tragische overlijden van oprichter Julian Vereker in 2000 heeft Naim niet tegengehouden om door te gaan met het introduceren van vernieuwende en technisch hoogstaande geluidsapparatuur.

Door de productie en ontwikkeling te houden in Salisbury kan de kwaliteit gewaarborgd blijven. Dat dit niet onopgemerkt blijft, blijkt wel uit de diverse prijzen en awards die zij jaarlijks ontvangen. Daarnaast is Naim hofleverancier van Bentley Motors voor het in-car audiosysteem.


Modellen demo-klaar

Naim Atom

Naim Star

Naim Nova

Naim Nait 5si

Naim Nait XS 3

Naim SuperNait 3

Naim ND5 XS2

Naim NDX 2

Naim XPS2-DR

Naim Mu-so 2

 Naim Mu-so Qb

© The Hifi Studio Number One 2016  Hifi-, Surround-, streaming audio apparatuur, multiroom oplossingen en platenspelers